(Pre)rani ultrazvuk

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar monko

    monko

    Broj poruka: 49

    Prijavi adminu

    Bok svima…

    zm mi je počela 29.7., imala sam nezaštićeni odnos 19.8. Nekih tjedan dana nakon odnosa imala sam smeđe-crveno oskudno krvarenje 4 dana (u to vrijeme bi u normalnom ciklusu bila menstruacija, ali meni ciklusi traju 35-36 dana, a i bilo je oskudno i došlo iz vedra neba s nula simptoma,a inače mi je pms gadan). Napravila sam 2 testa, negdje 3.9. i bili su negativni. 5.10. sam bila kod ginekologa i ispričala mu situaciju i nije niti spominjao trudnoću čak i prije ultrazvuka, na ultrazvuku je rekao da vidi folikul, ali da jos nije na vrhuncu i da se vratim ako mi se ciklus ne unormali.
    Jel moguće da je 17. dan nakon odnosa on zapravo zamjenio žuto tijelo i mislio da vidi folikul? Jel imao netko slično iskustvo?
    Malo mi je sve čudno jer sam prvi put imala nezaštićeni odnos i baš nakon toga tu čudnu mengu, a i cice su mi veće već 2 tjedna, ali ne bole. 
    Znam da je dug post, nadam se da će se nekom dati dešifrirati :)

    Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

    [tickerfactory.com]

  • Avatar Pixii

    Pixii

    Broj poruka: 269

    Prijavi adminu

    Najbolje da ides izvaditi beta hcg iz krvi pa ces tada biti sigurna, ako beta ne pokaze trudnocu bilo bi dobro da se vratis kod gin kao sto je rekao da vidite zasto ti se ciklus poremetio.
    Iako od odnosa ti je proslo vise od 15dana pa da je doslo do trudnoce test bi to vec pokazao…

  • Avatar monko

    monko

    Broj poruka: 49

    Prijavi adminu

    Da, test sam radila 15 dana nakon odnosa, popodne, nisam mogla čekati jutro. 
    Pokušat ću napraviti još jedan, sad je zbilja prošlo dosta vremena, pa ako ne pokaže ništa, onda sam bezveze umislila.
    Stvar s ginekologom je da, kad uđem k njemu u ured, imam pol minute da ispričam što hoću, pregleda me 15 sekundi i to je to. Svaki put kaže da imam “malo policistične jajnike”, šta god to značilo, i nikad nije ni razmotrio nikakvu terapiju niti išta…. Ne znam, izgleda ću ga morat mijenjat. 
    Zapravo me zanimalo jel netko možda zna jel moguće zabunom zamjeniti žuto tijelo i folikul na uzv…

    Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.