Porod u Hrv

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mazeq

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav! Imam pitanje..
    Planiram imati bebu. Radim i prijavljena sam u Njem. Zdravstvo mi je AOK. Bila ssam tamo se raspitat oko teme da li mogu vodit trudnocu i porodit se u Hrv.Dobila sam info da mogu jer je Hrv clanica EU i da nakon sto mi ginekolog otvori bolovanje mogu ici slobodno u svoju zemlju i tamo obavljati daljnje preglede.Da li je itko imao slicnu situaciju? Na koje zakone moram paziti?

  • Lisa

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Pozdrav! 
    Molila bih mame koje imaju vrlo nizak ali stvarno vrlo nizak prag tolerancije boli da opišu svoje iskustvo na porodu te koji je način poroda najbolji za takve osobe, osim epiduralne! Hvala

    👧 35 g
    🧒 28 g
    AIH 5mj 2022. - neg
    Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg

  • Avatar nutrizone

    nutrizone

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Ja sam se užasno bojala poroda tako da sam se pripremala i uz alternativu. Pila sam čaj od lista maline zadnje tromjesečje, zadnji mjesec jela datulje, cijelo vrijeme radila kegelove, vježbe za okretanje na pilates lopti, pila sam i dodatni kalcij, i još k tome su mi rekli da bude velika beba što me samo dodatno deprimiralo. Ali rodila sam kroz 5 h i evo nemam neku traumu ko većina žena 😺 a oduvijek me bilo strah zato sam ovo sve i prakticirala. Beba je imala 4 kg

  • Lisa

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Stvar je u tome da sam imala manji zahvat, marsupilizaciju bartolinijeve zlijezde i nisu mogli nikako uradit pod lokalnom jer cim me piknuo doktor odmah mi padne tlak i pozli mi od straha!

    👧 35 g
    🧒 28 g
    AIH 5mj 2022. - neg
    Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.