Jesam ili nisam trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zaklinakos

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage zene. Trebala bi dobiti menstruaciju za 2 dana 17.10.18. naime za vrijeme plodnih dana radili smo decko i ja na bebi. Predmenstrualni simptomi mi inace dodu 8 dana prije menatruacije, a trenutno nema nista od toga. Primjetila sam da mi se sire areole oko bradavica i bradavice me bole na dodir. Imam i ucestalo mokrenje. Sad to sto se areola tice me najvise zanima, jel ikoja od vas imala takav simptom u pocetku. Naime ako sam trudna to je onda neka 2-3 tjedna od posljednje menstruacije, tj. sada ce mjesec dana. Nemogu se strpiti jos dva dana da vidim hocu li dobiti ili necu.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.