Čudna menstruacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Tina1510

    Tina1510

    Broj poruka: 115

    Prijavi adminu

    Večer cure,
    Prekjučer sam dobila M (ako se to tako može nazvati) koja je prestala jučer. Danas sam primjetila nakon mokrenja na papiru komadić nečega (izgleda ko meso) popraćeno sukrvicom. Sutra zovem ginekologa ali me zanima jel koja od vas zna sta je to da me malo umiri jer sam se stvarno prepala i ne znam šta se događa.

  • Avatar Grizli

    Grizli

    Broj poruka: 8261

    Prijavi adminu

    Tina meni se dogodilo da mi je M trajala svega 36 sati i imala sam tako komadice sa sukrvicom. Dr mi je rekla da vjerojatno taj mjesec nije bilo ovulacije jer je beta bila negativna pa nije bilo sumnje na biokemijsku. A iza toga sam M dobila opet kroz 15 dana, pa je gin rekla da je vjerojatno u pitanju hormonalni poremecaj. Svakao se javi dr za konzultaciju. Sretno

    [tickerfactory.com]

  • Marko1995

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Imala Sam 01.05 mesecnicu samo 4 Dana kao braonkasto I Evo opet Sam dobila 27.05 uzasno me boli stomak I dolnji deo kicme I sad nzm dva puta u mesec Sam dobila  cudno mi a i i radimo na bebi?

  • Avatar Eni.6

    Eni.6

    Broj poruka: 146

    Prijavi adminu

    na koliko dana inace dobijas? to je 26 dana ciklusa sto je meni sasvim ok

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]
    To get the code: Tap and

  • Marko1995

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Na 28 Ali pokusavamo da dobijemo bebu a I ovo mi drugi Dan imam kao malo crveno I braon nije mi bas cisto crveno I osecam peckanje na jednu sisu 

  • Avatar Eni.6

    Eni.6

    Broj poruka: 146

    Prijavi adminu

    A da uradis test? Meni je prvi znak trudnoce bio potpuni izostanak ciklusa,mada ima i slucajeva kada dodje do trudnoce a izglefa kao da je ciklus.

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]
    To get the code: Tap and

  • Hatida

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Trebam savjet nikad mi se ovo nijr dogodilo prvi put vec 3 tjedna imam M ali  smedkastocrvena  vec se pocinjem bojati a termin imam tek 9.7 
    Dali netko zna nesto o tome ili neki savjet😦

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.