Brojimo jos sitno...

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tanja83

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame davno sam ovakvu temu otvorila prije cca 4 god dok sam nosila svoju princezu i bas smo se lijepo druzile,cak i u trudovima iz bolnickog hodnika sam tu imala podrsku od zenica.:) evo ako zelite pridruzite se. Ja sam u slatkom iscekivanju svoje cetvrte srecice,sad smo 35+2 i stvarno vec sitno brojimo:) jer su se braco i seka rodili sa 37+2 i curka na 37+5 jedino prvi sin na tocno 40 tt:)sutra nam je pregled prvi u Vinogradskoj pa se nadamo da smo ok i dalje. Zadnji pregled je bio 33 tt i imali smo 2100cca i napokon se okrenuo glavom:). Ajmo mame koji ste tj? Kako su vam bebice? Di cete roditi?kako se osjecate?

  • Avatar zadranka86

    zadranka86

    Broj poruka: 1385

    Prijavi adminu

    Evo nas u 38tj.i mi sitno brijimo..ali ja beton doli😂..bila na pregledu u pon i sad imam opet u petak…imam dvi cure doma rodene u 40 i 41tj.tako da izgleda nece ni braco prije..termin nam je 31.12.dosta saam mirovala kroz trudnocu sad zaista ne mirujem stalno nesto radim po kuci vamo tamo ali nista…ali ionako bi tila bar Bozic da smo u komadu pa onda kad god zeli..😚😉eto toliko od nass..😍😍😗

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]

  • tanja83

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    Zadranka86 ko zna mozda taman bude između Bozica i Nove:) da ste za Novu doma:). Ja sam na Bozic tocno 36tj i od tad se lakse dise isto morala mirovati radi prijevremenog cerviksa nema ceka se samo koliko sam otvorena sad vec. Sutra cemo vidjeti. 

  • Avatar zadranka86

    zadranka86

    Broj poruka: 1385

    Prijavi adminu

    Ja nista…a ocekivala sam barr nestooo..ali od tooliko mirovanja pazi se cuvaj se…bass san imala neki osjecaj da ce na kraju bit da cu prinit..hmmmm..ima jos nade rodit u ovoj god..ali nekako san vec odustala😂…vidit cu u petak ako me doktor bude gledao uopce jer san u pon bila sad idu ugl ctg-ii..pa nezz sto ce mi tocno radit u petak..ali volila bi da to bar malo krene…aj necemo svakako jos nezz koliko dugo..brzo ce to sve samo eto iscekivanje i sam onaj osjecaj od pocetka da ces mozda ranije rodit pa barr da doden do sigurni tjedana..na kraju eto me u terminu…zelim ti bezbrizan i opusten ostatak trudnoce i eto mozda nam se javi jos koja terminusa😚😚

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]

  • tanja83

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    Ne znam mozda se javi jos netko,kazem mi smo se znale tu u trudovima tipkati i to mi je bilo super,djelile iskustva i bas saam se veselila cuti da je koja rodila i ispricala svoje iskustvo:)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.