Bočica/duda, beba odbija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Sanjicka88

    Sanjicka88

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima :)
    Moja mala bebica će uskoro za koji dan navršiti 3 mjeseca. Bebu isključivo dojim, super napreduje i raste, jako smo sretni radi toga :) Međutim moja beba ne želi dudu ni bočicu, kada joj pokušam uvaliti u usta napravi facu kao da joj se gadi i gura  jezikom van. Za dudu mi nije problem što je ne želi ali već za boćicu je. Naime ja se zbog toga ne mogu odvojiti od nje ni malo, ostaviti je tati, baki da je nahrane  s bočicom kada je gladna,  otići do dućana, obaviti što imam jer joj je moja cica jedini izvor hrane.  Izdojim se, prelijem mlijeko u bočicu, nudim joj, kapnem kap u usta u nadi da će možda početi sisati no međutim ništa ne djeluje. Oko mene ljudi komentiraju da ju moram naviknuti da dudu, bočicu, da kakva je to beba koja neće ni jedno ni drugo, a ja sam već iskreno psihički umorna od svega toga. Ima li tko kakav koristan savjet šta da napravim ?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.