Beba Zdravlje i njega bebe 27. svibnja 2022.

Bez kakafrke do Rovinja! Zaigrajte nagradnu igru i osvojite ljetovanje iz roditeljskih snova!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kakafrka je roditeljima dobro poznata situacija, u kojoj bebina kakica procuri iz pelene na robicu, posteljinu, kauč, sve što joj se nađe na putu. S vremenom, kakafrka možda i postane zabavna anegdota za roditeljska druženja u parku, no kad se događa – nikome nije svejedno.

Pampers sada ima puno zanimljiviju i uzbudljiviju temu za roditelje – konačni obračun s kakafrkom!

Pampers Stop&Protect pelene gaćice mijenjaju sve

Posvećen stalnim inovacijama i poboljšanjima svojih proizvoda, Pampers vam predstavlja nove Stop&Protect pelene-gaćice koje na stražnjem dijelu imaju posebno dizajniran džep koji zadržava kakicu u peleni, koliko god obilna ona bila. Kakafrka ne izaziva samo neugodan nered, nego može izazvati i neželjene i nepotrebne iritacije kože. S Pampersovim Stop&Protect pelenama gaćicama koje imaju revolucionarni Stop&Protect džepić, moćnu upijajuću jezgru, dvostruke trakice uz noge te pažljivo prianja uz bebin trbuščić sa svih strana, 360 stupnjeva, vaša beba i vi sigurni ste cijelih 12 sati od bilo kakvih propuštanja.

Ove super novosti zovu na slavlje! Zato je Pampers pripremio veliku nagradnu igru koja najsretnije roditelje vodi u moderan obiteljski hotel Amarin u Rovinju, da se zajedno sa svojim bebicama i malom djecom zasluženo odmore.

Kako sudjelovati?

Kupite u Konzumu bilo koja 2 pakiranja Pampers pelena-gaćica, pošaljite SMS s podacima i brojem računa i očekujte vrijedne nagrade. Nagradna igra već je počela i traje od 25.5. do 19.6.

Jedna sretna obitelj osvojit će vaučer od 25 000 kuna za Family Hotel Amarin, čak 5 obitelji izvlači se za vaučer od 6000 kn za Hotel Amarin, a tu je i 30 utješnih nagrada – mjesečna pakiranja Pampers Premium Care pelene (vel. 5).

Spojite super-ugodno s više nego korisnim, zaigrajte nagradnu igru Pampersa i Konzuma i osvojite ljetovanje za dugo pamćenje – bez kakafrke. Uz to, imat ćete najzanimljiviju anegdotu za prepričavanje na roditeljskim druženjima u parku.

Saznajte više ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.