Beba 24. kolovoza 2022.

Raskošan prvi rođendan sina Adriane Ćalete-Car inspiriran safarijem: 'Živote naš, hvala ti za najljepših 365 dana'

Foto: INSTAGRAM @ADRIANADURDEVIC ;Raskošan prvi rođendan sina Adriane Ćalete-Car inspiriran safarijem
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svoj prvi rođendan u stilu je proslavio Mauro, sin Adriane i Duje Ćalete-Car. Zelene nijanse, šator i igračke i figure safari životinja bili su samo dio ove raskošne proslave!

Maleni Mauro, sin Adriane i Duje Ćalete-Car proslavio je svoj prvi rođendan! Na preslatkoj proslavi u Marseilleu, gdje obitelj živi, glavna je tema bio safari. "Živote naš, hvala ti za najljepših 365 dana u životu. Hvala ti za sreću, radost , ljubav , nježnost i veselje koje si donio.Neizmjerna ljubav koja se riječima ne može opisati! Sretan ti rođendan srce mamino", napisala je Adriana uz niz fotografija.

Adriana je fotografije s proslave podijelila na svojem Instagram profilu, gdje se može vidjeti tematski uređen party u zelenim i zemljanim nijansama. Luk od balona u zelenim i bež nijansama bio je postavljen iznad malog šatora ukrašenog natpisom 'wild one' i zelenilom, oko kojeg su bili ukrasi  poput pampasa i dekice u zelenoj boji, velike plišane žirafe, pletene košare i uokvirene slike s brojem jedan.

Za sve ljubitelje prirode i životinja, ovaj tematski party savršena je inspiracija. Rođendanska torta je naravno također bila u istom stilu, ukrašena zelenim listovima i malenim figuricama zebre, žirafe i tigra. Mama Adriana nije propustila priliku ni modno uskladiti Maurov i svoj outfit s temom rođendana. Nosila je dvodijelni maslinasto zeleni laneni komplet koji se savršeno složio sa safari temom. Hlače šireg kroja i top s voluminoznim rukavima savršena su ležerna, a stylish modna kombinacija kao stvorena za safari!

 | Author: INSTAGRAM @ADRIANADURDEVIC Foto: INSTAGRAM @ADRIANADURDEVIC

Mauro je bio odjeven u preslatki bodi u maslinasto zelenoj boji. ''Sretan rođendan Mauro'', ''Veliki prvi rođendan'', ''Ajme kako je velik, predivan je'', ''Preslatko'', ''Jao šećer'', ''Ljubav'', ''Mali frajer, sretan rođendan'', ''Wow'', ''Med'', ''Slatkiš'', ''Ljubav mala'', pisali su pratitelji čestitke u komentarima.

Podsjetimo, Duje i Adriana u potpunoj tajnosti su uplovili u bračnu luku još u svibnju prošle godine, a početkom lipnja ove godine ponovili su bračne zavjete.  Adriana često na svojem Instagramu dijeli fotografije sretnog obiteljskog života u Marseilleu, gdje uživa sa suprugom i sinom.

Možda te zanima... Trikovi kako potrošiti što manje za dječje rođendane Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.