Beba 11. ožujka 2022.

Bugaboo ima sve što vam je potrebno za proljetno-ljetni đir po gradu s malom bebom

Foto: Bugaboo Donkey 5 kolica
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Izašao je novi model Donkey 5 kolica koji možete upotpuniti cool ljetnim dodacima

Izašla je nova Bugaboo kolekcija za proljeće i ljeto s Donkey 5 kolicima i precool ljetnim dodacima koji će vam olakšati boravak na otvorenom s vašim djetetom. Ono što žele svi roditelji je to da su kolica koja odaberete za svoje mališane udobna, praktična, lako sklopljiva i nosiva, da rastu s vašim djetetom, a da pritom izgledaju nevjerojatno cool. Još kada im pridodate dodatke za zaštitu od sunca u lepršavim ljetnim bojama, možete početi planirati boravak na otvorenom. Bugaboo je brend koji roditeljstvo čini lakšim, a svojim proizvodima od kolica do dodataka za organizaciju, svako vaše provedeno vrijeme s djetetom čini jednostavnijim. Budite bezbrižniji i opušteniji uz Bugaboo opremu za vaše klince.

 | Author: Bugaboo Foto: Bugaboo

Proljeće u gradu uz novi model Donkey 5 kolica 

Vrijeme je da se lagano ubacimo u proljetno raspoloženje i krenemo razmišljati o tome gdje i kako provoditi slobodno vrijeme kada temperature krenu rasti. Za bilo kakav izlazak u grad svim roditeljima je važno dobro planirati i imati praktične dodatke s kojima će ta avantura biti što je bezbrižnije moguća. Nova poboljšana verzija Bugaboo Donkey 5 kolica idealna je za šetnje gradom, šumom, ali i za primjerice pješčane plaže. Zbog odličnog dizajna prilagođavaju se raznim podlogama, a njima je lako upravljati. Donkey 5 kolica toliko su praktična da se mogu sklopiti samo jednom rukom, pa ih je lako unijeti gdje god je to potrebno. Trebate uskočiti u tramvaj, vlak, auto? Nema problema. Kada ih sklopite mogu čak i stajati sama, zato ih moderne mame obožavaju. Donkey 5 kolica rastu s vašim djetetom, možete birati između različitih modela (mono, duo i twin varijante). Ono što je važno da su toliko udobna i dizajnirana tako da vaše dijete može za cijelo vrijeme šetnje uživati u pogledu i svemu što se događa oko njega. 

 | Author: Bugaboo Foto: Bugaboo

Napredni Donkey 5 model u odnosu na prošle ima poboljšanu jednostavnost sklapanja i rasklapanja, viši položaj sjedala, ležaljke i bočne košare za prtljagu, naprednu ležaljku za provjetravanje, uzbudljivu novu paletu boja i vrhunske detalje.

 | Author: Bugaboo Foto: Bugaboo

Izlet s bebom izvan grada

Osim što možete planirati super vikend izlete izvan grada različita Bugaboo kolica prilagođena vašim potrebama bit će vaš vjerni suputnik na svim putovanjima i godišnjem odmoru. Iako pred roditelje odlazak na put stavlja rješavanje teže logistike, neki će vam dodaci biti od neizmjerne pomoći. Osim što su laka za transport na njih, na njih možete montirati dodatke koji će vam doslovno olakšati život. Tonu stvari koje nosite možete dobro organizirati s Bugaboo dodacima.

 | Author: Bugaboo Foto: Bugaboo

Torba s podlogom za prematanje sadrži prostrane pretince u kojima možete ponijeti sve što vašoj bebi može zatrebati. Vodonepropusna tkanina izvana čini ju otpornom na prolijevanje, dok su dva unutarnja odjeljka, koje je vrlo lako održati čistim, savršena za odvajanje mokrog od suhog. Bugaboo torbica za stvari pomaže roditeljima da ostanu organizirani. Mekana, kompaktna torbica koja se lako čisti dizajnirana je da čuva vaše ključeve, mobitel, pelene, igračke i sve što vam može zatrebati u šetnji. Pričvrstite ju na ručku kolica i uživajte u šetnji zajedno s vašim djetetom bez da se brinete jeste li ponijeli sve. S obzirom na to da su pred nama sunčani dani, vaša kolica opremite i novim dodacima Bugaboo suncobranom, dvostrukom udobnom oblogom sjedala ili prozračnom nadstrešnicom. Sve to dolazi u gotovo jestivim ljetnim bojama s kojima će vaša kolica izgledati fantastično. 

 | Author: Bugaboo Foto: Bugaboo

Sve Bugaboo dodatke za kolica kao i kolica koja će odgovarati točno vašim potrebama potražite na webu ili Instagramu. Dočekajte spremni proljeće i predivne tople dane koji su pred nama.