Beba 13. travnja 2023.

6točka2 – najmekša i potpuno drugačija odjeća za vaše klince i klinceze

Foto: Instagram @6točka2
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

6. veljače bio je početak novog životnog puta za mamu Ninu i njezinu Mašu. Zato iza branda 6točka2 stoji najtoplija priča o mami koja je izabrala samo najkvalitetnije materijale za svoju bebu i podijelila tu ljubav sa svima koji traže drugačiju dječju odjeću.

Nina Čubelić godinama je radila u branši trgovine i stekla veliko iskustvo. No, kad je u njezin život 6. veljače 2020. došla malena Maša, počela se rađati ideja o novim pothvatima i otvaranju vlastite Internet trgovine dječjom odjećom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 6točka2 (@6tocka2)

Na ovaj hrabar potez odlučila se uz veliku podršku obitelji, ali i pogurana iskustvom koje prolaze roditelji prerano rođene djece, palčića, kojima se čini da je ponekad potrebna nadljudska snaga za prevladati prve dane, a kasnije su dovoljno jaki da mogu sve. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 6točka2 (@6tocka2)

Ideja je bila pronaći drugačiju i kvalitetnu odjeću za Mašu, ali i njezine prijatelje, Kali, Antu, Nou, Mišu, Vitu pa je brand 6točka2 drugačiji upravo po tome što nudi modele drugačije od onih u trgovinama i to od najfinijeg turskog pamuka. Za bezbrižnu igru i druženje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 6točka2 (@6tocka2)

Osim odjeće za bebe, ali i nešto veće djevojčice i dječake, pronaći ćete ovdje i sjajan izbor raznih dodataka, poput mekanih i toplih ručnika za kupanje i dekica, torbi specijaliziranih za sve one stvarčice koje su svakoj mami potrebne u šetnji, ali i poklon paketa i setova uz koje za posjet novorođenčadi trebate pripremiti još samo osmijeh. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 6točka2 (@6tocka2)

Ovaj brand nudi i zanimljive haljinice i odijelca za krštenje vaših najmilijih, kao i cijele setove uz koje nećete morati lutati po trgovinama tražeći sve što vam je potrebno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 6točka2 (@6tocka2)

Posjetite 6točka2, šareni i topli web shop i pronađite odjeću u kojoj će se vaši mališani osjećati posebno!