Trudnoća Trudnica 20. travnja 2015.

'Nakon ultrazvuka, doktorica i ja smo zajedno plakale'

žena, doktorica
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Ali, ja vama čestitam!', bile su njezine riječi koje neću nikad zaboraviti. Zbunjena, smušena, nisam se ni snašla kad mi je rekla da sam u petom tjednu trudnoće! Nisam ni posumnjala jer su mi ciklusi oduvijek bili neredoviti

U travnju vas pozivamo da se uključite u našu akciju: Podijelite priču i opišete nam situaciju u kojoj ste saznali da ste trudni.

Saznajte sve o našoj akciji dijeljenja priča i pošaljite nam svoju priču!

Trudnica Ana poslala nam je priču u kojoj je opisala kako je na redovnom ginekološkom pregledu saznala da je trudna, a nagradili smo je poklon-paketom Olival proizvoda.

Gubitak nade u prirodno začeće

Već dugi niz godina borim se s dijagnozom policističnih jajnika. Nešto više od godinu dana pokušavala sam zatrudnjeti, ali svjesna svojeg problema, polako sam gubila nadu u mogućnost prirodnog začeća i počela se raspitivati o načinima medicinski potpomognute oplodnje.

S obzirom da zbilja redovito odlazim na kontrole svojoj ginekologinji, naručila se ja tako i početkom ove godine - zbog velikih gužvi redovni pregled čeka se mjesec dana. Na pregledu sam najprije razmijenila par riječi sa svojom doktoricom, rekla da konačno želim krenuti u taj postupak potpomognute oplodnje i ispitala je niz pitanja za koje je imala strpljenja i volje da mi odgovori.

Iznenađenje na ultrazvuku

Naposljetku, slijedio je ultrazvučni pregled. "Ali, ja vama čestitam!", bile su njezine riječi koje neću nikad zaboraviti. Zbunjena, smušena, nisam se ni snašla kad mi je rekla da sam u 5. tjednu trudnoće! Nisam ni posumnjala jer su mi ciklusi oduvijek bili neredoviti.

Prva moja reakcija bile su suze - prave suze sreće koje su i doktoricu natjerale da isto pusti suzu. Tada sam shvatila da se zbilja najbolje stvari događaju kad se najmanje nadaš. I, evo me u 15. tjednu,  uživam u svakom danu svoje trudnoće! 

zlatno ulje, Olival | Author: Promo Foto: Promo

Olival - hrvatska prirodna kozmetika

Olival je hrvatski brand prirodne kozmetike s dvadesetogodišnjom tradicijom. Sve formulacije osmišljava magistra Vlasta Pojatina, a u ponudi se nalazi oko 75 proizvoda za njegu kose, kože i tijela. Olivalova linija preparata s uljem smilja prva je hrvatska kozmetika koja je dobila Natrue međunarodni certifikat prirodne kozmetike. Iz ponude izdvajamo Zlatno ulje smilja koje se preporučuje za intenzivnu ishranu kože jer može nadomjestiti njegu lica dnevnom ili noćnom kremom. U uljnoj podlozi jako se dobro iskorištavaju efekti eteričnog ulja smilja i njegov anti age učinak. Zanimljivo je da je ovo „suhi“ tip ulja koje ne masti kožu i vrlo se brzo upija. Cijena ulja je 129,90 kuna. Pratite Olival i na Facebooku!

Opišite nam situaciju u kojoj ste saznali da ste trudni. Saznajte kako poslati priču!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.