Trudnoća Porođaj 06. lipnja 2016.

Zašto je ovaj tata sačuvao posteljicu nakon poroda?

tata posteljica
Foto: Facebook/Emily Robinson Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ponosni tata je učitelj biologije i sačuvao je posteljicu sa svog poroda kako bi je mogao pokazivati svojim učenicima. Naravno, sačuvao je i posteljicu s poroda svog djeteta

Jedenje posteljice više nije neobična stvar. Majke, ali i očevi, jedu je sirovu, kuhanu, umiješanu u napitak ili sušenu i stavljenu u kapsule, kako bi spriječili ili smanjili negativne posljedice poroda. Bar je takvo vjerovanje. No, što ako ste učitelj biologije i posteljica je jedan predivan suvenir za učenje budućih naraštaja o funkciji tog organa?

Jedenje posteljice: pomaže li zdravlju majke?

Emily Robinson fotografkinja je porođaja koja se nedavno iznenadila kad je išla dokumentirati rođenje i budući tata je donio 'svoju' posteljicu.

"Volim sve neobične detalje s porođaja i ovo bi mogao biti jedan od mojih najdražih. Na nedavnom porođaju, počela sam pričati s budućim tatom o posteljicama i saznala da ima SVOJU posteljicu još uvijek očuvanu. Ispalo je da je ovaj tata učitelj biologije i zadržao ju je kako bi je pokazivao svojim učenicima kroz godine. I da, sačuvali su i posteljicu sada rođenog sina", napisala je Emily Robinson na svojoj Facebook stranici. 

Nevjerojatne fotografije pokazuju čudo zvano posteljica

Svakako neobična obiteljska tradicija. Jedan od komentatora ispod fotografije napisao je kako mu je ovaj tata predavao u školi i da je vidio posteljicu. Kako bolje naučiti nego stvarno vidjeti ono o čemu učiš. Zar ne?

I love all the quirky details that make birth stories unique, and this might be one of my favorites. At this recent...

Posted by Emily Robinson Photography on 26. travnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.