Školarci Vodič kroz ljetne kampove za djecu 26. lipnja 2017.

Avanture u šumi i planinama za djecu koja vole nove izazove

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako vaše dijete voli nove izazove, avanture i prirodu, kampovi i ljetne aktivnosti organizirane na svježem zraku idealan su način za provesti praznike. Donosimo vam ponudu raznih organiziranih aktivnosti u prirodi, od morskih radosti do šuma i planina, ovisno o interesu djeteta

Logorovanje

U sklopu projekta Sportsko Ljeto u Imotskom, Sportska akademija Sportko organizira program 'Logorovanje'. U neposrednoj blizina grada nalazi se Park šuma Gaj. Istu karakterizira borova šuma, te nudi mogućnost različitih sportskih, rekreativnih i edukacijskih sadržaja.

  • aktivnosti: podizanje i osiguravanje šatoraorijentacijsko kretanje, upoznavanje s florom i faunom, priprema i paljenje logorske vatre, priprema hrane u prirodnim uvjetima, osiguravanje i radnje nakon uboda insekata

Umjetnost u prirodi

Udruga Prakzikum organizira projekt 'Umjetnost u prirodi' koji uključuje planinarenje po Medvednici. Planinarenje zahtijeva disciplinu, kako tijela, tako i uma. Umjesto spavanja do podneva i boravka pred kompjuterom, djeca ustaju rano i provode dane u prirodi! Upoznavaju planinarske staze i oznake, uče se orijentirati i snalaziti u prirodi, borave na svježem zraku te uz grupne igre, disciplinu i zabavu, svaki dan se kreativno izražavaju na likovnim radionicama.

  • višednevno bez spavanja
  • osnovnoškolska djeca

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.