Školarci 05. rujna 2023.

Uz ovu kremicu povratak u školu biti će puno nježniji

1/2
Foto: Sudocrem
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povratak u školske klupe označava još jedan korak prema naprijed za vaše mališane, ali i za vas roditelje.

Znamo da ulažete bezgraničnu brigu i ljubav u svaki korak njihova razvoja. Baš zato vas želimo podsjetiti na Sudocrem® – jednu predivnu kremicu s dugogodišnjom tradicijom pouzdanosti i učinkovitost čija povijest seže duboko u prošlost.

 | Author: Sudocrem Foto: Sudocrem

Sudocrem®, legendarni proizvod koji se prvi put pojavio davne 1931., brzo je postao sinonim za zaštitu i njegu dječje kože. Generacije roditelja uvjerile su se u njegovu moć i učinkovitost, a danas vi imate priliku svojoj djeci pružiti istu vrstu njege koju su možda vaša mama ili baka pružale vama.

Povratak u školsku svakodnevicu donosi nove izazove i avanture, a Sudocrem® će biti vaš pouzdan pratitelj kako bi koža vaših mališana bila zaštićena i njegovana.

Ključna prednost Sudocrema® je njegova svestranost. Bez obzira na sitne ozljede iz školskog dvorišta, isušivanje kože zbog boravka u klimatiziranim prostorijama ili iritacijama, Sudocrem® stvara zaštitni sloj koji umiruje i njeguje, a njegova lagana i učinkovita formula omogućuje koži da diše.

 | Author:

Za potpunu njegu dječje kože brinu se cinkov oksid, lanolin i benzil benzoat. Cinkov oksid, kao ključna komponenta Sudocrema®, pruža vrlo nježnu, ali učinkovitu barijeru koja štiti osjetljivu dječju kožu od vanjskih utjecaja. Lanolin dodatno pridonosi hidraciji kože, ostavljajući je mekom i podatnom. Benzil benzoat, sastojak s prirodnim antimikrobnim svojstvima, pomaže u očuvanju zdravlja kože.

Bez obzira na tip kože, ova će krema vašem mališanu pružiti zaštitu baš onda kad mu je potrebna. Dopustite Sudocremu® da bude vaš vjerni suputnik u svijetu školskih dana i svakodnevnih avantura.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.