Školarci 14. travnja 2022.

U znak podrške prijatelju koji boluje od tumora, 60 dječaka zagrebačke škole ošišalo se na ćelavo

Foto: facebook.com/Lotrscak
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U zagrebačkoj osnovnoj školi je organizirana akcija u kojoj je sudjelovalo čak šest frizera, koji su dječacima pomogli učiniti veliku i plemenitu stvar u znak podrške bolesnom prijatelju

U znak podrške dječaku koji se bori s tumorom, 60 učenika, točnije 60 dječaka Osnovne škole Lotrščak odlučilo se za mali, ali prekrasan znak podrške. "Za našeg dragog prijatelja, uz tebe smo, mislimo na tebe i molimo za tebe", objavili su na svojoj Facebook stranici. 

Osnovna škola Lotrščak prva je škola za dječake u Hrvatskoj, a sada su upravo ti dječaci svom prijatelju odlučili biti podrška u najvažnijoj životnoj borbi. Jedan od učenika se, nažalost, bori sa zloćudnim tumorom te se zbog toga morao ošišati na ćelavo, a u znak podrške, na isto su se odlučili i njegovi kolege i prijatelji, točnije njih 60. U školi je organizirana akcija u kojoj je sudjelovalo čak šest frizera, koji su malenima pomogli učiniti veliku i plemenitu stvar.

"Veliki tjedan je pred nama i svako trpljenje uskoro će dobiti smisao. Ljubav je kreativna i ovo je samo jedan od načina kako ju možemo iskazati. Hvala našem dragom frizeru Josipu, frizerki Maji i ostalim frizerima kojih je danas u školi bilo šest - jer trebalo je 60 malenih glavica ošišati", piše u objavi.

 

 

Možda te zanima... Ovaj tata svaki tjedan pleše ispred bolnice kako bi razveselio bolesnog sina Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.