Školarci 07. rujna 2022.

Povratak u školu: Pronašli smo super odjeću i tenisice za različite uzraste

Sport Vision
Kako bismo malene još više razveselili, a roditeljima pomogli, pronašli smo genijalnu Back to School kolekciju u Sport Visionu

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povratak u školu je uvijek uzbudljiv događaj - i za roditelje, i za učenike, a posebno za prvašiće! Ponovni susreti, novi prijatelji, nove knjige, aktivnosti... A tek novi modni komadi! Za novu školsku godinu, klinci se ne vraćaju u odjeću koju su nosili lani, oni su to prerasli, a i uvijek je tako cool vratiti se među ekipu i pokazati svoje nove outfite.

Nije mama i tatama lako - za povratak u školu potrebno je puno toga kupiti - od novih torbi, knjiga i pisaćeg pribora, gadgeta do opreme za aktivnosti, ali ipak, klince najviše veseli nova odjeća. Kako bismo malene još više razveselili, a roditeljima pomogli, pronašli smo genijalnu Back to School kolekciju u Sport Visionu, za sve uzraste školaraca. Cool trenirke, najtrendi tenisice, mrak ruksaci, fora majice - sve to čeka tebe i tvog školarca u Sport Vision trgovinama i na web-shopu!

Razigrano, nježno i baš trendi

 | Author:

Što vole male djevojčice? Vole crtiće, nježne boje, vole se igrati i nositi super komade koji ih neće sputavati. Sport Vision ima rješenje za to -  veliki izbor odjeće i opreme o kakvoj maštaju djevojčice - od bijelih tenisica s roza detaljima, udobnih trenirki s likom Mickeya Mousea ili onih s ultrapopularnim tie-dye uzorkom.

 | Author: Nikako ne možemo ne spomenuti adidas ruksak - jako cool, moderan i lako se kombinira - i u njega stane toliko puno stvarčica, ne samo knjige i pernica.

Cool od glave do pete 

 | Author:

Svi mi dobro znamo da se u određenoj dobi ljubav prema baby nijansama (privremeno?) ugasi i roza odjednom postane veliko Ne. Curice odrastaju i zavole sasvim nešto drugačije. Siva, crna, tamnozelena... zagasitije boje počnu prevladavati u njihovim ormarima, a ruksak, hoodica, trenirka i T-shirt obavezno moraju biti upareni s nekim mrak, mrak tenisicama. Super je ovo styling za školu, ali i za odlazak u kino ili na sok s frendicom.   

 | Author: Koje su tenisice najveći trend jeseni? Sportski, udobni modeli imaju prednost nad robusnim, lifestyle tenisicama, ali zapravo, ne može se pogriješiti ni s takvim modelom. 

Šarm sportske elegancije

 | Author:
Postoje mnoge kombinacije boja koje tako dobro pristaju sportskim outfitima, ali ta crna s tračkom crvene je tako moćna i tako diskretna, a dojmljiva da bismo sad odmah otrčati kupiti je i sebi. Kako su ovi dečki na fotkama stilizirani?   | Author:
Crna majica kratkih rukava, supermoderne hlače od trenirke koje se sužavaju na dnu, crne tenisice okosnica su looka kojemu svezana hoodica oko pasa daje notu zaigrane ležernosti. Može za školu, može za partiju hakla, može za druženje u kvartu - styling kakav ne može proći neopaženo!

Sve ove artikle, ali i još mnogo više, pronađi na Back To School ponudi Sport Visiona!   

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.