Školarci Slobodne aktivnosti 25. rujna 2020.

Ovog vikenda iskoristi akciju na Violeta proizvode!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Osim Violeta asortimana na akciji možete pronaći i druge kvalitetne proizvode poput Yasenka obiteljskog imuno paketa.

Iskoristite jedinstvenu ponudu i u razdoblju od 14. do 28. rujna na web trgovini Crosst.hr kupite Violeta proizvode u vrijednosti većoj od 100 kuna i osvojite dječji bicikl Kinderfeets, Violeta poklon paket ili Yasenka poklon paket!

Osim toga, svaku pojedinačnu kupnju Crosst nagrađuje dječjim neseserom, paketom vlažnih maramica ili posebnim dodatkom prehrani, Yasenka Imuno beta glukan Junior.

Ovaj vikend osim Violeta asortimana na akciji možete pronaći i druge kvalitetne proizvode poput Yasenka obiteljskog imuno paketa: matična mliječ, imuno beta glukan junior 1+1 i pastile gratis te dječjeg imuno paketa: imuno beta glukan junior 1+1, multivitamin + inzulin, sirup 1+1 i pastile gratis. Osim toga, vrhunski proizvod Collagen advanced 5000 snižen je 15%, a Magnezij effect čak 20%.

 | Author: Promo Foto: Promo

Crosst.hr je medicinska web trgovina ortopedskih pomagala i rehabilitacijske opreme. Svoja virtualna vrata otvorila je početkom kolovoza, a od onda pa sve do danas svaki dan broji sve veći broj posjetitelja i zadovoljnih kupaca. Ondje na jednom mjestu možete pronaći apsolutno sve: od ortoza, steznika, invalidskih kolica i opreme preko antidekubitalnog programa pa sve do proizvoda za inkontinenciju, dječjeg programa i dodataka prehrani. Ne smijemo zaboraviti niti na uvijek potrebne toplomjere i inhalatore poznatih svjetskih proizvođača koji olakšavaju živote naših najmlađih.

Web shop je radi lakšeg i jednostavnijeg snalaženja podijeljen u nekoliko kategorija unutar kojih se nalaze pripadajući proizvodi. Te se kategorije konkretno odnose na osobne medicinske proizvode, ortopedska pomagala, dodatke prehrani, kućnu njegu, kućnu ljekarnu, na proizvode za zaštitu i dezinfekciju i sl.

Ono što Crosst.hr izdvaja od ostalih web trgovina je jednostavna navigacija i još jednostavnije pretraživanje proizvoda. Osim toga, pomoću dodatnih i iscrpnih filtera zasigurno ćete lakše pronaći odgovarajuće i pouzdane proizvode.

Violeta akcija traje još samo tri dana. Na vrijeme se opskrbite Violeta asortimanom jer će Crosst po isteku akcije nasumičnim odabirom odabrati troje kupaca koji će osvojiti posebne poklone! Violeta asortiman i ostale proizvode za kućnu njegu potražite na Crosst.hr

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.