Školarci Slobodne aktivnosti 23. rujna 2016.

Napadaju mamu zbog frizure koju je napravila svojoj kćeri

insta
Foto: Instagram/marythomaston
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama iz Floride, koja je ujedno i frizerka, dugo nije htjela ispuniti želju svoje kćeri Lyre da joj obrije dio glave i oboja. Nakon što je dobila pristanak iz škole, popustila je i objavila fotografije na Instagramu

Mary Thomaston, majka i frizerka iz Floride, napadnuta je u brojnim novinskim člancima nakon što je na Instagramu objavila fotke svoje kćeri iz prvog razreda s njenom novom frizurom. Lyra je mamu molila za dopuštenje da obrije dio svoje kose i oboji ju, a Mary je odbijala sve dok nije dobila i dozvolu iz škole.

"Njena kosa prirodno je jako svijetla pa sam samo morala dodati privremenu boju", objasnila je Mary. "Pokušala sam je odgovoriti od brijanja glave jer sam mislila da bi mogla požaliti, ali bila sam u krivu. Ona je bila oduševljena."

Ispod objavljenih fotki pojavili su se i pozitivni i negativni komentari. Dok neki pozdravljaju ideju, govoreći kako je divno što potiče maštu svog djeteta i da djevojčica pršti od samopouzdanja, drugi su išli tako daleko da Thomaston nazovu lošom majkom. Ona im je ponudila dobar argument:

"Kada se odrasli pobojaju ovako, onda im se kaže da je to za djecu, to je kontradiktorno. Ja smatram da ih treba pustiti da se zabave dok su mladi! Tko zna na kakvom će poslu završiti, vjerojatno neće moći imati ovakvu frizuru. Kada tako razmišljate, ovo je savršeno vrijeme za eksperimentirati s bojom." 

Dodala je još kako je koristila boje na prirodnoj bazi, koje nisu trajne.

Pročitajte još zanimljivih članaka na portalu Cool.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.