Školarci Slobodne aktivnosti 04. rujna 2019.

Growing up – veseli vikend! Svi na Velesajam!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Početak školske i vrtićke godine obilježavamo Sajmom radosti bez granica za djecu i roditelje – GROWING UP!

Tri dana uoči zvuka prvog zvona nove školske godine djeca i roditelji će moći uživati u preko 70 sati besplatnog programa. Lego robotičke radionice, kreativne radionice, učenje, zabava, igra, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina, Krav-maga, bowling, softball i drugi zanimljivi sadržaji čekaju djecu.

 | Author: Promo Foto: Promo

Roditelji, učitelji, odgajatelji će na Sajmu doznati što je to terapija igrom, mindfulness, prirodno roditeljstvo, kako aromaterapijom otkloniti uobičajene smetnje kod djece, kako urediti dječju sobu po principima feng shui-a i još štošta drugo. Upoznat ćemo se s najnovijom tehnologijom osmišljenom da bude pomoć djeci s neurorazlikama u sustavu obrazovanja i nastave.

Roditelji će naučiti kako pomoći djeci u učenju, a djeca će naučiti kako na zabavan način usvojiti školsko gradivo.

 | Author: Promo Foto: Promo

Trudnice čeka posebna poslastica: Čarolija trudnoće by Vježbaonica s korisnim i zanimljivim informacijama o trudnoći, porodu i bebama.

Škole stranih jezika, igraonice, dječja štednja, knjige, putovanja, igračke – super ponuda za djecu i roditelje! Na Sajmu izlaže 43 izlagača iz 5 zemalja (Hrvatska, Mađarska, Poljska, SAD, Slovačka). Riječ je o porastu od čak 204% u odnosu na prošlogodišnje izdanje sajma.

Rezervirajte termin od 6. do 8. rujna za posjet sajmu Growing Up i na najzabavniji način započnite novu školsku i vrtićku godinu!

 | Author:


Detaljan program GROWING UP festivala pogledaj ovdje!

 | Author: Promo Foto: Promo

 | Author: Promo Foto: Promo

 | Author: Promo Foto: Promo  | Author: Promo Foto: Promo

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.