Školarci 06. rujna 2024.

Školarci znaju što je cool: 6 trendi modela tenisica po odličnim cijenama

Foto: Unsplash+

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nova sezona znači da je vrijeme i za nove tenisice! Istražite koji su to cool modeli koje klinci jedva čekaju nositi ove jeseni.

Koliko puta ste od svojih klinaca čuli "Ajme mama, ali to nije cool" ili ste se iznenadili novim trendovima koje klinci obožavaju, a vi za njih nikada niste čuli? Moramo priznati kako se nama upravo to s vremena na vrijeme dogodi, no sigurno se možete prisjetiti kako ste i sami već s prvim danima škole dobro znali što vam se sviđa, a što ne, a da vaši roditelji nisu nužno odmah za to znali. 

Kako biste bili upoznati s time što je ove sezone cool, najbolje bi bilo u kupovinu tenisica i ruksaka krenuti u pratnji svojih školaraca, no ako to ipak nije opcija i u shopping krećete bez njih, donosimo vam popis šest cool brendova tenisica s kojima ne možete pogriješit. 

Reebok

Obožavali su ih naši roditelji, obožavali smo ih mi, a obožavat će ih sigurno i naši klinci - Reebok tenisice su klasik koji se lako uklopi u baš svaki outfit, bilo da se radi o udobnoj trenirci, trapericama ili lepršavoj haljini. Praktične Reebok tenisice na čičak u ružičastoj i crnoj boji odličan su odabir za početak škole, a kombinirati ih možete s Reebok ruksacima s brojnim pretincima. 

 | Author:

Kappa

Još jedan brend tenisica koji se vratio na velika vrata je Kappa, a osim što ga obožavaju odrasli, u njima će sigurno uživati i klinci. Šarolika Kappa ponuda uključuje sve, od tenisica s debelim potplatom u nijansama ružičaste, sive i crne boje, do pastelnih gležnjača, a sve će biti savršen odabir za sezonu pred nama. 

 | Author:

Adidas

Vječni klasik na koji uvijek možemo računati, Adidas tenisice jednostavno moramo dodati na popis omiljenih tenisica. Među brojnim šarenim modelima, ipak se izdvajaju one jednostavne bijele s crnim detaljima. Ako još niste odabrali i ruksak za školu, uz jednostavne tenisice odlično će se slagati Adidas ruksaci u ružičastoj, ljubičastoj i crnoj boji. 

 | Author:

Vans

Ako su vaši klinci mali alternativci, siguran odabir su klasični modeli Vans tenisica, a osim što će izgledati cool i posebno, one su uvijek u trendu! Kako ih učiniti još više cool? Tako da ih kombinirate s jednako zanimljivim Vans ruksacima prepoznatljivog uzorka koji obožavaju skejteri.

 | Author:

PUMA

Možda se sjećate svojih prvih PUMA tenisica iz mladosti, a iako su možda preskočile koju generaciju, danas su opet jednako trendi. Dok su naši vršnjaci najviše željeli žuto crne PUMA tenisice nalik na one koje su nosili junaci u filmovima, danas je hit model onaj s čičcima umjesto vezica. 

 | Author:

Champion

Ako osim klasičnih modela vaši klinci ipak traže nešto što će odgovarati njihovom pustolovnom duhu, onda su pravi odabir Champion tenisice. Idealne za male sportaše koji ne mogu prestati istraživati svijet oko sebe, pružite će im potrebnu potporu da svaki korak bude prepun sigurnosti. 

 | Author:

Samo zato što je nešto cool i trendi ne mora značiti da mora biti cjenovno nepristupačno, a posebno ako ove modele tenisica i ruksaka potražite u CCC Back to school ponudi. Osim obuće i ruksaka za školu po cijenama već od 13,99 eura, u CCC prodavaonicama i web shopu čeka vas odlična akcija - svi članovi CCC kluba u Hrvatskoj imaju pravo iskoristiti 50 % popusta na drugi, povoljniji artikl do 15. 9.! Zato brzo krenite u najbližu CCC prodavaonicu i pripremite svoje klince za cool jesen.