Školarci Škola 01. rujna 2020.

Najpovoljnija oprema za školarce - majice od 15 kuna, a bilježnice od 3,50

Foto: Pepco
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Spojite ugodno s korisnim pa  obavite s djetetom zabavnu kupovinu školskog pribora i nove odjeće, a idealno mjesto za to su Pepco dućani, njih čak 77 diljem Hrvatske

Gotov je bezbrižan odmor i još nas samo nekoliko dana dijeli do početka nove školske godine. Prijelaz s ljetnih praznika u školske klupe težak je za djecu, ali i roditelje, a situaciju dodatno otežava i borba s koronavirusom u kojoj se našao cijeli svijet.  
Bistre glavice su se odmorile i vrijeme je za ponavljanje gradiva i raniji odlazak na počinak kako bi se mališani što lakše priviknuli na novi  ritam koji ih čeka. Svojim pozitivnim stavom o početku škole roditelji će umanjiti nervozu i eventualni strah kod svojih malih đaka. Ovaj savjet osobito je koristan roditeljima prvašića kojima slijedi prvi susret sa školskim klupama i novim prijateljima, ali i potpuno novim poglavljem u životu.

 | Author: Pepco Foto: Pepco


A kako bi djeca što bezbolnije podnijela novo poglavlje u školovanju, svakako ih uključite u kupovinu školskog pribora i odjeće. Spojite ugodno s korisnim pa  obavite s djetetom zabavnu kupovinu školskog pribora i nove odjeće, a idealno mjesto za to su Pepco dućani, njih čak 77 diljem Hrvatske.
Ondje ćete pronaći super povoljna dva proizvoda za duplo uživanje. Tako ćete dvoje hlača od trenirke za dečke platiti svega 50 kuna, a komplet od dva para tajica 26 kuna.  | Author: Pepco Foto: Pepco Za majicu za dječaka izdvojit ćete 15 kuna, a za košulju ili haljinicu za curice 35 kuna. Komplet od tri para čarapa ili komplet od tri para gaćica 100 posto pamuk stoji 12 kuna, a pidžame za cure i dečke 35 kuna. Osim odjeće, u ponudi je i školski pribor kojem će se mališani zasigurno veseliti. Bilježnice A4 u ponudi su po 5 kuna, a A 5 po 3,50 kuna, pastele od 24 komada 10 kuna, tempere 18 kuna, blok za crtanje s bojankom A4 svega 2,50 kuna...    | Author: Pepco Foto: Pepco Tu si razni detalji za ukrašavanje doma i dječje sobe kao što je okvir za slike po 12 kuna ili stolna lampa po 50 kuna, keramička kasica po 50 kuna. U Pepco trgovinama pronaći ćete baš sve što vam treba za vaše mališane, a uz ovakvu ponudu povratak u školske klupe nikad nije bio lakši.   | Author: Pepco Foto: Pepco