Školarci Prehrana školarca 01. rujna 2016.

Što je još potrebno za novu školsku godinu?

Što je još potrebno za školu?
Foto: mondo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ponovni povratak u školske klupe, ali i prvi odlazak u školu svakog prvašića može biti stresan. Kupili ste knjige, torbu i pernicu s omiljenim crtanim junacima. Međutim, ne možete se oteti dojmu da vam još ponešto treba. Donosimo vam popis stvari koje vama i cijeloj obitelji mogu olakšati i uljepšati novu školsku godinu.

Praznici se polako bliže kraju, vaši školarci uživaju u zadnjim slobodnim danima, a vi razmišljate što još trebate nabaviti za što uspješniji početak školske godine. Bez brige, Mondo.hr ima sve što vam treba!

Vrijeme je za prvi mobitel!

Iako psiholozi navode brojne razloge za i protiv kupnje mobitela prvašiću ili mlađem školarcu, svi se slažemo da je sigurnost djeteta na prvome mjestu. Kreće li vaše dijete odlaziti samo u školu, uvjereni smo da želite biti u mogućnosti kontaktirati ga u svakom trenutku, provjeriti je li sigurno i na vrijeme stiglo u školu.

Savjetujemo da dobro razmislite kakav ćete mobitel dati djetetu. Jeste li sigurni da je pametno mlađeg školarca izložiti svim rizicima interneta kada nije pod vašim nadzorom, učiniti mu dostupnim neprimjerene i opasne sadržaje, riskirati da umjesto praćenja nastave potajno igra video igrice dostupne na svim smartphone uređajima?

Naš prijedlog je najbolji prvi mobitel KIDSGear Minions dual SIM jer omogućuje sve što vama i djetetu potrebno: pozivanje, slanje SMS poruka, opciju hitnih poziva kao i uobičajene alate, poput foto aparata, alarma, kalendara, kalkulatora, audio snimanja i svjetljke. Uz sve to, dobivate stereo slušalice i USB kabel, i to sve za samo 299 kuna!

Nikad lakše i zabavnije buđenje za školu

Kvalitetan san neophodan je za pravilan razvoj djeteta, ali važno je i probuditi se na vrijeme za odlazak u školu. Imate li kod kuće spavalice kojima treba malo duže vremena za ustajanje, tu su Olaf i Minions jumper radio-budilice za dobro raspoloženje već na početku dana!

Kada se budilice oglase, Olaf i Malac iskaču, čime garantiramo buđenje jer omiljene junake treba namjestiti natrag na budilicu za prestanak vesele zvonjave. Budilice imaju LCD ekran, ugrađeni FM radio i demo tipku kojom možete impresionirati prijatelje i zagarantirano buđenje.

Tko pjeva i svira zlo ne misli!

Glazba igra važnu ulogu u dječjem razvoju. Znanstvena istraživanja dokazala su da slušanje glazbe pomaže u neurološkom razvoju, a sviranje pospješuje razvoj motorike istodobno omogućujući djeci da brže uče i razvijaju govor i pamćenje. Svi ti argumenti, naveli su nas da vam ponudimo neodoljivu kolekciju glazbenih instrumenata u ruhu omiljenih crtanih junaka u kojima će vaši školarci uživati!

Zašto svoju malenu obožavateljicu Else i Olafa ne biste motivirali prekrasnom Frozen drvenom akustičnom gitarom, a malca školarca Minions električnim klavijaturama? I mnogobrojni obožavatelji Zvjezdanih ratova doći će na svoje KIDSGear Star Wars kolekcijom koja uključuje akustičnu gitaru i Bluetooth zvučnik.

Gadgeti za lakše učenje

Danas je gotovo nemoguće školsko gradivo svladati bez upotrebe tehnologije. Laptopi i tableti više nisu samo sredstvo za igru i razbibrigu, već su postali gotovo neophodni za svakog školarca. Brojne edukativne i poučne aplikacije i stranice služe lakšem i zabavnijem svladavanje gradiva.

Naša preporuka je KIDSGear! dječji tablet 7" KG7102 Iwawa jer dolazi s aplikacijom Dječji svijet koja uključuje igre, crtanje, snimanje videa, 76 aplikacija prilagođenih djeci i modul za roditeljsku kontrolu. Roditelji postavljaju profile ovisno o broju djece koja koriste tablet i profilima dodjeljuju dozvoljene igrice s Android marketa, web stranice i vrijeme koje dijete može koristiti tablet.

Tablet je izrađen od potpuno sigurnih materijala, a za dodatnu sigurnost u pakiranju dolaze 2 silikonske torbice (plava i roza) koje preporučujemo koristiti kao zaštitu za uređaj. Kupnjom tableta dobivate gratis sigurne dječje slušalice u ruhu omiljenog crtanog junaka.

Sve potrebno za bezbrižan povratak vašeg djeteta u školske klupe potražite na Mondo.hr te uštedite uz odlične akcijske cijene.