Školarci 04. svibnja 2023.

Povedite svoje najmlađe na Festival sporta i provedite dan u prirodi ispunjen sportom i zabavom

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zagrebački Jarun u subotu 20. svibnja postaje sportski teren najvećeg sportaša u gradu i nezaobilazna subotnja stanica za cijelu obitelj

Razmišljate o tome gdje korisno provesti svoje slobodno vrijeme? Topliji dani napokon su stigli, stoga je idealno vrijeme za obiteljsku zabavu u prirodi. Donosimo vam sve što trebate znati o ovogodišnjem Festivalu sporta koji garantira zabavu za sve, čak i one najmlađe!

Slavlje sporta

Decathlon, najveći sportaš u gradu, i ove godine u subotu 20. svibnja od 9 do 15 sati na zagrebačkom Jarunu slavi sport, točnije organizira Festival sporta kojim želi popularizirati aktivnosti i zdrave životne navike te ukazati na sve prednosti koje sport ima na fizičko i psihičko zdravlje svakoga od nas. 

Potpuno besplatne sportske aktivnosti nastale u suradnji s preko dvadeset sportskih klubova sigurna su garancija da baš nikome ni sekunde neće biti dosadno. Je li riječ o sportskim tipovima, rekreativcima, zaljubljenicima u prirodu ili pravim ljenčinama koji žele uživati u prirodi i sunčanom danu, svejedno je jer Decathlon sprema ponešto za sve uzraste, nevezano uz to jeste li sportski tip ili ne.

 | Author: Promo Foto: Promo

Posjetitelji Festivala tako će se moći natjecati u trčanju i haklu, ali i okušati se i upoznati s raznim sportskim disciplinama – od borilačkih vještina, preko nogometa i odbojke, streličarstva i rukometa do stolnog tenisa ili fitnessa. Osim toga, na Jarunu ćete moći popraviti i bicikl zahvaljujući Decathlonovoj 'Workshop' usluzi

Priliku za pauzu i osvježenje moći će se pronaći u chill zoni, a zahvaljujući zabavnom foto kutku, posjetitelji koji budu najkreativniji imat će priliku osvojiti i brojne vrijedne Decathlon nagrade. 

Dječja festivalska zona otkriva tajnu dobre sportske zabave

Decathlon je mislio i na najmlađe, stoga će se na Festivalu sporta nalaziti i dječja zona s raznovrsnim programom i zabavnim aktivnostima za vaše mališane. 

Osim raspjevanog dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, djeci bi se posebno mogla svidjeti i mogućnost da im vješte ruke animatora oslikaju lice i priušte da na jedan dan budu netko drugi. Naravno, tu je i niz sportskih klubova i sportaša koji će ih vrlo rado upoznati s raznim sportskim disciplinama i omogućiti im zabavu za pamćenje. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Također, najmlađe će uveseliti i klaun doktor iz Crvenih nosova koji će svojom koreografijom izmamiti dječje osmijehe, a roditelje potaknuti na donacije za rad ove svima poznate udruge.

Svi na Jarun!

Kao najveći sportaš u gradu, Decathlon kontinuirano sudjeluje u popularizaciji i promociji sporta i zdravih životnih navika, a Festival sporta idealna je prilika da te vrijednosti približe baš svima.

Na vama je da pripremite tenisice i oboružate se pozitivnom energijom, a Decathlon će se pobrinuti da vama i vašim mališanima proljetna subota na Jarunu uistinu bude dan za pamćenje.

Više o Festivalu sporta pronađite na Decathlon mrežnoj stranici.