Školarci 19. siječnja 2023.

Novost na tržištu: Najmoćniji, najmanji prijenosni baterijski kompresorski inhalator

inhalator DeVilbiss AirForce Mini
Foto: Promo Na hrvatsko tržište je stigao revolucionarni kompresorski inhalator DeVilbiss AirForce Mini.
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svi roditelji znaju koliko je kvalitetna inhalacija važna tijekom sezone prehlada. Kako bi sluznica nosa bila uspješna u svojoj funkciji obrane dišnog sustava važna je svakodnevna higijena i održavanje vlažnosti čak i prije pojave prvih simptoma prehlade.

Isto tako, roditelji znaju kako inhalacija može biti prava muka, jer se djeca nerijetko boje buke koju inhalatori stvaraju i odbijaju inhalaciju. Također, često inhalator nije pri ruci nego pospremljen jer zauzima puno mjesta. Prevencija zbog toga često pada u drugi plan, te se inhalator koristi tek kad se bolest razvije, a i tada uz puno nagovaranja i dječjeg negodovanja.

Napokon je stigao trenutak kada se možemo pozdraviti sa svim tim problemima, jer nam je na hrvatsko tržište stigao revolucionarni kompresorski inhalator DeVilbiss AirForce Mini.

DeVilbiss AirForce Mini najmoćniji je i najmanji prijenosni baterijski kompresorski inhalator, a najbolje od svega, toliko je tih da možete zaboraviti na dječji strah i plač. Osim što ga odlikuje izuzetno tih rad, DeVilbiss AirForce Mini dizajniran je s ciljem jednostavnog prenošenja i uštede prostora, stoga je vrlo malen, stane u svaki džep i svaku torbicu, uvijek može biti pri ruci i ne zauzima puno mjesta.

Iako je malen, izrazito je moćan pa će i najzaštopaniji nosići prodisati. S obzirom na visoku efikasnost djelovanja, vole ga koristiti i odrasli jer je dovoljno snažan i za djecu i za odrasle. Dostupan je za kupnju na Bauerfeind web shopu.

baterijski kompresorski inhalator | Author: Promo Foto: Promo DeVilbiss AirForce Mini najmoćniji je i najmanji prijenosni baterijski kompresorski inhalator

Namijenjen je za inhalaciju fiziološkom otopinom ili potrebnim lijekom u omjeru prema preporuci liječnika.

Minimalnim dimenzijama i radom na bateriju prijenosni baterijski kompresorski inhalator Devilbiss AirForce Mini može se koristiti bilo gdje, doma, u autu, lako se ponese na putovanje. Buka koju stvara prilikom korištenja je minimalna. Punjenje baterije je moguće u kućnim uvjetima ili u automobilu uz pomoć mikro USB standard punjača. S aparatom u kompletu dolaze: maska za odrasle, maska za djecu, usnik za inhalaciju na usta, usnik za inhalaciju na nos, raspršivač, crijevo, torbica, punjač.

 | Author: promo Foto: promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.