Školarci 04. rujna 2024.

Kada klinci postanu zvijezde editorijala: Školski hodnici bit će ove godine modna pista za sportske kombinacije

Foto: Marko Grubišić

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bruno i Vito, sinovi naše influencerice Ane Zibar, bili su modeli za naš ovogodišnji 'Back to School' editorijal

Obično na snimanjima imamo prilike raditi s profesionalnim modelima ili influencerima naviklima na svjetla reflektora i kamere, ali ovoga puta imali smo malo drukčije modne zvijezde - one koji idu školu. Za kampanju missMAME 'Zvijezda školskih hodnika' pozirali su nam Bruno i Vito, sinovi influencerice Ane Zibar, poznate po svojim profilima na društvenim mrežama naziva 'Ženski svijet'.

 | Author: Marko Grubišić Foto: Marko Grubišić

Ana i inače snima trenutke iz obiteljskog života te ih dijeli sa svojim pratiteljima, a ovog puta glavne zvijezde bili su Bruno i Vito koji su predstavljali novu Sport Vision kolekciju namijenjenu školskim hodnicima i izvannastavnim aktivnostima. U sportiva varijantama, dečki su spremno pozirali poput iskusnih modela, pozorno slušali upute fotografa i imali dovoljno strpljenja za sve naše produkcijske ideje i zahtjeve.

 | Author: Marko Grubišić Foto: Marko Grubišić Vito nosi: Nike ruksak Elemental, Nike hlače Sportswear Tech Fleece, Nike majica s kapuljačom s patentom Tech Fleece, Nike T-shirt Create, Nike tenisice Court Borough Low Recraft

Savjeti za pripreme za novu školsku godinu

Povratak u školske klupe i rutinu već im je poznat jer Bruno će sada u treći, a Vito u šesti razred. Ana nam je objasnila kako teku njihove pripreme za novu školsku godinu: 'Prvo se pripremamo jako dobro psihički - budući da preko ljeta izrastu i preskoče jedan konfekcijski broj, trebamo kupovati sve iznova i tu treba imati jako dobre živce.' A ima i savjet kako napraviti brz i bezbolan shopping s djecom: 'Najbolje se unaprijed dogovoriti s klincima što bi oni htjeli tako da imaju motiv zašto ići u dućan, zatim tražimo to što oni žele i nadamo se da ima broja.'

 | Author: Marko Grubišić Foto: Marko Grubišić Bruno nosi: Nike trenirka Sportswear Club, Nike T-shirt Create, Nike ruksak Jordan Jersey, Nike tenisice Court Borough Mid

Sportske kombinacije za sve prilike

Bruno i Vito tako najviše vole nositi sportsku odjeću i tenisice u kojima im je najudobnije, a takve kombinacije idealne su za školu, ali i izvannastavne aktivnosti te slobodno vrijeme. U novoj Sport Vision kolekciji Bruno je izabrao crveno-crnu kombinaciju s upečatljivim ruksakom te maslinasto zelenu trenirku, a Vito sivu hoodicu i trenirku s jarko plavim ruksakom te trenirku u zeleno-crnim nijansama.

 | Author: Marko Grubišić Foto: Marko Grubišić Bruno nosi: Umbro majica s kapuljačom Essentials Hoody, Umbro hlače Essentials Cuffed Pants; Ana nosi: Nike majica s kapuljačom s patentom Sportswear Tech Fleece Windrunner, Nike T-shirt Sportswear Club, Nike hlače Sportswear Tech Fleece; Vito nosi: Adidas majica s kapuljačom, Adidas hlače 

Male zvijezde školskih hodnika

Ana također nije odoljela udobnim trenirkama, pa je pozirala zajedno s dečkima u bijeloj trenirci s jarko ružičastim T-shirtom  te ljubičastoj hoodici s tajicama. Dečki su odradili snimanje kao profesionalci te na kraju nisu pokazivali znakove umora što je čest slučaj s ljudima koji prvi put rade photo shoot. Ana se složila da su Bruno i Vito zapravo već zvijezde, ali zvijezde koje uskoro čekaju i neizbježne - školske obaveze.

 | Author: Marko Grubišić Foto: Marko Grubišić

Najbolje trenutke sa snimanja pogledajte u 'behind the scenes' videu:

Bruno, Vito i Ana opremili su se za novu školsku godinu u Sport Visionu. Nova Sport Vision Back to school ponuda prepuna je cool kompleta trenirki, majica, tenisica, sportske opreme, ruksaka i svega što vaši klinci mogu poželjeti za uspješnu i sretnu školsku godinu. Krenite u shopping u Sport Vision trgovine ili naručite direktno s web shopa, te se opremite na vrijeme!



 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.