Školarci 02. travnja 2024.

Gdje možete djeci organizirati rođendansku proslavu iz mašte i ujedno zabavu bez stresa za roditelje?

Foto: MiniPolis
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dječji rođendani zahtijevaju mnoštvo kreativnosti, istraživanja i organizacije, što roditeljima, uz sve ostale aktivnosti i nedostatak vremena, može izazvati dosta stresa. Zbog toga, u MiniPolisu – prvom dječjem gradu u Hrvatskoj, svaki rođendanski paket je osmišljen tako da mališanima omogući proslavu za pamćenje, a roditeljima opuštenost i uživanje s prijateljima.

Brojni tematski paketi „po mjeri“ svakog djeteta

Želja svakog roditelja je svome djetetu pripremiti rođendansku proslavu koja će oduševiti sve prisutne, a slavljeniku ostaviti najljepšu uspomenu iz djetinjstva. Dječji interesi i trendovi se vrlo brzo mijenjaju te roditeljima ponekad predstavlja izazov ispratiti iste. Zato su u MiniPolisu osmišljeni rođendanske paketi koji su prilagođeni svakom uzrastu i ispunjavaju brojne dječje želje, a roditeljima daju prostor za opuštanje i zabavu.

Uz vodstvo stručnih animatora, uključenu hranu i piće, obilazak svih 40+ tematskih kućica koje se nalaze u MiniPolis prostoru, poklone i korištenje svih atrakcija, tu su tematski paketi koji prate sva najomiljenija dječja zanimanja i omogućuju im igru kroz iste – poput Vatrogasnog paketa, Detektivskog, STEM ili pak Vrtlarskog rođendanskog paketa.

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

Najveće oduševljenje u dječjem gradu, kod malo starije djece, izazove pravi pravcati disco klub, kating staza na vanjskoj terasi, mini golf, ali i potpuno nova atrakcija - VR Space za uzbudljive virtualne vožnje djece i odraslih.

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

Velika ponuda rođendanskih paketa dodatno je proširena novim, još uzbudljivijim paketima, koji će mališanima i njihovom društvu ostati u sjećanju kao najbolja proslava ikad. Jedan takav je popularni Prespavanac Party ili Sleepover Party, gdje mališani ostaju prenoćiti u malenim šatorima uz pidžama party, gledanje filma i mnoge zabavne igre, što njima predstavlja posebno uzbuđenje i avanturu. Na raspolaganju im je cijeli prostor MiniPolisa koji mogu istraživati i imati samo za sebe, a vanjski sadržaj dječjeg grada omogućuje im i večernje aktivnosti na otvorenom,  poput  mini golfa i kartinga. Na ovaj način djeca dodatno stječu samostalnost te podižu i jačaju svoje samopouzdanje. Ovo je, također, win-win situacija za roditelje i mališane – dok se djeca zabavljaju, vi imate vrijeme za sebe.

Svi maleni slavljenici koji žele posebnu i nešto drugačiju proslavu rođendana mogu odabrati  aktivnosti po svom izboru i kreirati poseban paket „Rođendan po mojoj mjeri“ – gdje mališani biraju svoj COMBO paket s tri aktivnosti po izboru.

Sve rođendanske pakete možete pogledati na web stranici minipolis.hr.

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

Zabava za roditelje na vanjskoj terasi

Dok se djeca igraju i uživaju u rođendanskoj proslavi, roditelji često traže način i prostor kako bi se opustili i proveli kvalitetno svoje vrijeme, a opet – da su blizu svojih najdražih.

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

Zato su u dječjem gradu posebno osmišljene zabavne aktivnosti i prostor za opuštanje odraslih. Na vanjskoj terasi MiniPolisa roditelji mogu uživati u MiniPolis Cafe-u s bogatim izborom slatkih i slanih snack-ova i pića. Tu je i karting staza koju mogu koristiti svi - kako djeca, tako i odrasli.

 | Author: MiniPolis Foto: MiniPolis

Rođendansku proslavu možete rezervirati ispunjavanjem forme na web stranici, telefonskim pozivom na broj (0)1 209 92 59 ili osobno, na recepciji MiniPolisa.

Sve o MiniPolis atrakcijama pogledajte na web stranici minipolis.hr ili društvenim mrežama FacebookInstagram i YouTube.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.