Školarci 09. travnja 2024.

Beskrajna zabava za najmlađe uz EON Kids

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

EON, vodeća TV platforma u jugoistočnoj Europi, u sklopu Video kluba nudi i poseban profil namijenjen djeci - EON Kids, unutar kojeg mališani, na siguran način, imaju priliku na jednom mjestu uživati u omiljenim animiranim serijama i filmovima

U velikom izboru dostupnih sadržaja roditeljima je sve teže pronaći onaj koji je istovremeno zabavan, edukativan i prilagođen dobi njihove djece. Rješenje za ovakve izazove nudi EON, vodeća TV platforma u jugoistočnoj Europi, koju hrvatskim korisnicima osigurava Telemach Hrvatska, a koja nudi i opciju kreiranja EON Kids profila. Unutar njega se nalazi sav sadržaj koji djeca vole i koji je, prije svega, siguran za njih. Naime, djeca ne mogu izaći iz Kids profila zahvaljujući zaštiti profila PIN kodom. Uz to, sadržaj se na EON Kids profilu može pretraživati i po glavnim junacima iz crtića pa tako djeca trebaju samo pritisnuti na sličicu svog omiljenog junaka nakon čega im EON otvara sav sadržaj povezan s njima.

 | Author:

U bogatom sadržaju EON Video kluba, u ponudi su i popularni crtići i animirani filmovi za djecu kao što je, primjerice, „Put oko svijeta u 80 dana“ koji prati simpatičnog istraživača Passepartouta i njegovog prijatelja žapca Phileasa koji odluče obići niz egzotičnih zemalja i pritom iskuse avanturu života. Zanimljiv zapet nudi i „Angry Birds Film 2“ u čijem je fokusu zavada ljutih ptica i spletkarskih zelenih svinja koje će morati sklopiti primirje kako bi spasile svoj otok. Ili, pak, animirane serije kao što je „Janko Strižić“ čija se radnja vrti oko Janka – ovce koja ne slijedi stado, već ga predvodi u razne vrste nevolja pretvarajući svaki dan u novu pustolovinu. Uz animirane, Video klub ima i više od 25.000 naslova raznih žanrova pa će zasigurno svi članovi obitelji pronaći nešto po svom ukusu.

Bogat sadržaj i na dječjim kanalima

EON u svojoj ponudi ima i mnoge dječje specijalizirane kanale kao što su Nickelodeon kanali (Nickelodeon, Nicktoons, Nick Jr. Nick Music), Baby TV, Mini TV, Cartoon Network, Cartoonito, Disney Channel i Disney Junior. Također, EON u ponudi ima Da Vinci kanal i katalog u Video klubu koji je edukativnog karaktera. Svojim sadržajem inspirira djecu u razvijanju novih vještina, eksperimentiranju i istraživanju te ih potiče na razmišljanje i kreativno rješavanja problema. Tako se u Da Vinci katalogu, unutar EON Video kluba, nalazi zabavno obrazovna emisija „Istraživanje – Kućna znanost“ u kojoj Steve Spangler, inače pisac i profesor STEM-a, na zanimljiv i djeci prilagođen način, pokazuje kako provesti eksperimente u vlastitom domu.

Za slučaj da oni najmlađi, ali i stariji, propuste neke od svojih omiljenih sadržaja, zahvaljujući EON TV-u mogu ih gledati do tjedan dana unatrag.

EON omogućuje gledanje sadržaja na svim uređajima, bez obzira gdje god se korisnici nalazili te neovisno o pružatelju internetske usluge, a korisnici ga mogu koristiti i bez ugovorne obveze. Telemach je omogućio i trajnu pogodnost svim svojim postojećim i novim korisnicima FULL paketa uključujući CineStar Premiere 1 i 2 kanale, kao i CineStar Premiere Plus i Pickbox NOW u EON Video klubu pa oni sada mogu uživati u više od 14.000 naslova uključenih u cijenu paketa. Premium korisnici biraju između više od 25.000 naslova koji uključuju najgledanije filmove, serije i dokumentarce.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.