Školarci 25. kolovoza 2022.

Back to school: Osvoji poklon bon od 1000 kn i opremi djecu za školu!

Foto: Promo Posjetite Sport Vision web shop i potražite najmoderniju odjeću i obuću vrhunske kvalitete po sjajnim cijenama.

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dragi roditelji, došlo je vrijeme za povratak u školske klupe! Zasigurno ste već opremili svog školarca svim potrebnim priborom i knjigama za školu, a kako bi povratak u školske klupe bio još zabavniji, posjetite Sport Vision web shop i potražite najmoderniju odjeću i obuću vrhunske kvalitete po sjajnim cijenama.

Ponovni povratak u školske klupe, ali i prvi odlazak u školu, pogotovo ako je dijete prvašić može biti stresan kako za dijete, tako i za roditelje. Želja svakog roditelja je da mu dijete odlazi sretno u školu. Odabirom trenirke ili majice s omiljenim junacima ili pak nošenjem najdražih tenisica, dijete se može osjećati smirenije i samopouzdanije u školi.

Portal missMama u suradnji sa Sport Visionom povodom nove školske godine organizira nagradni natječaj u kojem imate priliku osvojiti poklon bon od 1000 kn u Sport Vision trgovini i opremiti svog školarca za školu. Ispunite obrazac i prijavite se!

 | Author:

Birajte između tenisica za svaki dan ili omiljenih sportskih tenisica za vaše školarce, najmodernijih modela kratkih majica, hlača ili popularnih udobnih hoodica za djevojčice i dječake. Ako vaše dijete želi cool ruksak ili sportsku šiltericu, sve to možete pronaći u Sport Visionu.

Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac u članku, odgovoriti na nagradno pitanje i pričekati da odaberemo dobitnika. Natječaj traje od 26.8 do 1.9. 2022. u 12 h na portalu missMama. Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Bon je osvojila Biljana Baranašić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.