Roditelji 16. siječnja 2023.

Trening za mozak kroz igru: Kako povećati inteligenciju kod djece?

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

SUPERZNALAC je međunarodni matematičko – logički program, za djecu od 4 do 14 godina, kojim djeci pobuđujemo želju za učenjem i motiviramo ih da uče s razumjevanjem, a to je učenje koje donosi rezultate.

Roditelji danas imaju problem u kojem djecu moraju „odvlačiti“ od tehnologije kako bi ih bar za trenutak aktivirali da „misle svojom glavom“. Suvremeni način života potiče ih na pronalaženje brzih informacija putem različitih online pretraživača. Sve se to događa uz minimalno korištenje mozga.

Superznalac je trening za mozak kroz igru, a posljedice treninga ovim programom su upravo povećanje inteligencije. Ovdje se koriste mogućnosti našeg snalaženja u nepoznatom i korištenja naših sposobnosti.

Dokazano, upravo to se razvija našim programom.

SUPERZNALAC je međunarodni matematičko – logički program, za djecu od 4 do 14 godina, koji u svom radu koristi kombinirane metode mentalne aritmetike, vedske matematike, brzog pamćenja kao i drugih jedinstvenih tehnika, a sve kako bi vaše dijete postiglo bolju koncentraciju, logiku, inteligenciju, kreativnost, samopouzdanje u svim područjima života, a ne samo u djelovima u kojima se koriste brojevi.

Našim programima aktiviramo obje moždane hemisfere te u djeci pobuđujemo želju za učenjem i motiviramo ih da uče s razumjevanjem, a to je učenje koje donosi rezultate.

“U ovoj školi djeca uče kroz igru, a u igri nema stresa. Gdje nema stresa, zdravlje caruje.”

Oslanjajući se na gore navedeno, važno je napomenuti kako se sve to može postići kod Vaše djece bez obzira imaju li potencijal za matematiku ili ne.

Matematičkim znanjem stvaramo iznimno vrijedno bogatstvo kod svih polaznika našega programa, a tisuće zadovoljnih roditelja i djece pravi su indikator da idemo u dobrom smjeru.

Ljubav prema brojevima i matematici kao glavnom alatu za sve prirodne znanosti pobudit ćemo kod vašeg djeteta na najoriginalniji način – onaj koji djeca jednostavno obožavaju!

Zašto mentalna aritmetika?

Brojna istraživanja pokazuju velike prednosti mentalne aritmetike.

Mentalna aritmetika nije samo ime nego je to metoda koja sigurno:

- djeluje na povećanje sposobnosti koncentracije i usmjeravanja na bitno

- utječe na poboljšanje učenja u svakom pogledu

- razvija frontalni dio mozga, a to je onaj najbitniji, koji nas zapravo razlikuje od naših bliskih srodnika primate

- poboljšava zdravlje jer djeca uče kroz igru, a u igri nema stresa. Gdje nema stresa, zdravlje caruje.

- uvelike povećava kreativnost i upornost djece u ostvarenju svojih ciljeva

Zimski upisni rok je u tijeku u Superznalcu Zagreb i Superznalcu Sveta Nedelja. Za sva pitanja te za prijavu djeteta javite se na superznalaczg@gmail.com ili na superznalacsvetanedelja@gmail.com.

 | Author: Promo Foto: Promo

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.