Roditelji 07. kolovoza 2023.

Trendi tenisice koje svi vole - idealne za mame koje preferiraju udobnu obuću

Foto: Answear
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Odabir odgovarajućeg para ženske sportske obuće može biti pravi izazov. Osobito ako tražite udobne tenisice za svaki dan u kojima će vam svaka šetnja s vašim mališanima biti opuštajuća i ugodna.

Znamo da su vam udobnost i kvaliteta najvažniji, stoga vam nudimo pregled bogate i raznovrsne ponude ženskih tenisica dostupnih na Answear.hr online trgovini.

Bez obzira na stil koji preferirate, ženske tenisice ističu se svojim dizajnom osmišljenim tako da upotpuni svaki vaš outfit. Na vaše omiljene tajice i oversized majicu odlično će vam pristajati moderne Vans tenisice u bijeloj ili bež boji. Širok asortiman Vans Old Skool tenisica dostupan online olakšat će vam odabir idealnog modela. Predložene tenisice možete nositi i na lepršavu haljinu, kratke traperice i casual košulju. Na raspolaganju vam je zaista pregršt modela raznih boja i dizajna, stoga ćete sigurno pronaći nekoliko njih koji će vas oduševiti na prvu.

Puma Mayze tenisice s platformom – izraz inovativnog dizajna, udobnosti i funkcionalnosti

Bilo da se radi o odjeći, obući ili modnim dodacima, sportski stil u današnje vrijeme nastoji prodrijeti u sve stilove; od onih sportskih i urbanih, do casual i elegantnih. Puma obuću oduvijek je karakterizirala vrhunska kvaliteta materijala, udoban kroj i višestruka funkcionalnost, zbog čega je ista namijenjena damama i gospodi svih generacija. Posebno su popularne Puma Mayze ženske tenisice jer su savršena kombinaciju kvalitete, funkcionalnosti i dizajna. Kolekcija vam nudi obilje mogućnosti, tako da ćete odabirom Puma Mayze tenisica odvažnih boja u vaš outfit unijeti dašak nonšalantnosti i originalnosti. Stvorite jedinstven „look“ te omiljene traperice s efektom istrošenosti i bluzu s cvjetnim printom obogatite jedinstvenim Puma Mayze tenisicama s platformom, koje jednom kad obujete, teško da ćete ih moći skinuti koliko su udobne.

Tenisice su izrađene od provjerenih i kvalitetnih materijala koji će osigurati toplinsku udobnost te ujedno omogućiti optimalnu cirkulaciju zraka. Time se sprječava znojenje stopala te razvoj kožnih iritacija.

 | Author: Answear Foto: Answear

Za svaki dan odaberite tenisice iz Converse Chuck Taylor All Star kolekcije

Convers tenisice kultna je obuća koja broji na milijune pobornika širom svijeta. Raznovrsne kolekcije poput https://answear.hr/h/converse-chuck-taylor-all-star redovno iznenađuju svojim dizajnom i korištenim materijalima. Popularne „Conversice“ možete satima nositi svaki dan, a razina ugode i lagan korak zajamčen je čak i nakon intenzivnog nošenja. Za to su zaslužni kvalitetna izrada te provjereni i kvalitetni materijali koji će vas pratiti iz dana u dan. Na raspolaganju su vam niske i visoke tenisice gotovo svih boja koje možete zamisliti, modeli izrađeni kombinacije tekstila i kože, zatim oni s klasičnim potplatom, ali i nešto debljim koji će vašim casual i elegantnim odjevnim kombinacijama dati posebnu dozu originalnog stila. Tenisice jarkih boja uskladite s kratkim hlačicama i jednobojnom majicom kratkih rukava, a u modelima sa zanimljivim uzorkom sigurno ćete se istaknuti o gomili, gdje god krenete.

Možete ih kombinirati i uz suknje te cargo hlače. Converse visoke tenisice dodatno će stabilizirati stopalo, a poslužit će vam i u hladnijim danima, osobito one izrađene od prirodne kože. Ne zaboravite, bez obzira na godišnje doba, "Conversice" su prozračne i udobne tenisice koje osiguravaju siguran i lagan korak.