Roditelji 21. ožujka 2022.

Super Tata 2022. je Jurica Katić! Donosimo njegovu priču...

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Jurica Katić osvojio je laskavu titulu Super Tate te vrijednu nagradu i statuu koju je osigurao pokrovitelj natječaja Pepco

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Donosimo inspirativnu priču pobjednika našeg natječaja za Super Tatu 2022. godine!

Nakon što su Pepco i missMAMA pozvali sve čitatelje - mame, sestre, braću, bake, djedove, kumove, susjede, prijateljice i prijatelje - da prijave omiljene očeve za prestižnu titulu Super Tate, odabrali smo finaliste u tri kategorije, a zatim i pobjednika na velikom finalu izbora za Super Tatu koji se održao ove subote u Z centru u Zagrebu. Jurica Katić osvojio je laskavu titulu Super Tate te nagradu koju je osigurao Pepco!

Priča o Super Tati - Jurici Katiću

Na svijetu ima puno sjajnih tata koji svoje slobodno vrijeme provode s djecom, ustaju rano kako bi ih odveli u vrtić i dolaze kasno kući jer su nakon posla željeli ići i na nogometni trening ili ples svoga sina ili kćeri. Upravo je jedan takav tata pobjednik ovogodišnjeg natječaja za Super Tatu, koji je portal missMAMA pokrenuo u suradnji s Pepcom. 

Podsjetimo, kako bismo zahvalili najvažnijim osobama u životu naših mališana i nagradili ih za njihovu najveću ulogu u životu - očinstvo, Pepco i missMAMA zajedno su tražili Super Tatu i to u tri kategorije: Tata koji premata, Tata animator i Tata uspavljivač. Jurica Katić, nominiran u kategoriji Tata uspavljivač osvojio je počasnu titulu Super Tate.

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL ; Jurica Katić osvojio je laskavu titulu Super Tate

Tata - super heroj

Razgovarali smo s ovogodišnjim pobjednikom - Super Tatom Juricom koji nam je otkrio zašto mu je uloga tate jedna od najdražih na svijetu i kako najviše voli provoditi vrijeme sa svojom djecom. Teško je u samo nekoliko riječi reći tko je tata, ali naš pobjednik Jurica je uspio na jednostavan način objasniti što za njega znači biti Super Tata. "Za mene biti tata znači biti Super heroj i zaštitnik svoje obitelji. Kad sam postao tata naučio sam o sebi jednu važnu stvar, da mogu biti neispavan, a i dalje normalno funkcionirati. Shvatio sam koliko mogu voljeti ta mala bića više od svega."

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL ; U kategoriji Tata uspavljivač pobjednik je Jurica Katić.

Ništa nije ljepše od dječjeg zagrljaja

Kao i svakom Super Tati, Jurici je najvažnije da su njegova djeca sretna i zadovoljna. "Najdraže u ulozi tate mi je kada vidim svoju djecu zadovoljnu i sretnu nakon kvalitetno provedenog vremena zajedno", kaže tata Jurica koji zajedničko vrijeme s djecom uglavnom provodi u igri, pecanju i nogometu.  Tate znaju da se malo što na ovom svijetu može mjeriti s dječjim zagrljajem, a naš Super Tata kaže da mu je najljepši trenutak u danu zagrljaj djece kada dođe s posla, a onda kreće vrijeme samo za njih! 

Neki kažu – a i istraživanja  su to potvrdila – da su očevi koji su čitali svojoj djeci pridonijeli njihovom kognitivnom razvoju. Uz to, istraživanja kažu i da se kod djece kojoj roditelji čitaju, čitateljska iskra spontano upali od malih nogu, a uz to je veća vjerojatnost da će ta iskra gorjeti – ili barem tinjati – cijeli život. To zna i Tata Jurica koji svaku večer s puno ljubavi i sreće čita svojim mališanima najljepše priče, a oni, kako to obično biva, usnu snom pravednika! Tata Jurica zaista je najbolji tata uspavljivač. 

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL ; U kategoriji Tata uspavljivač pobjednik je Jurica Katić.

Riječima Juričine supruge, Jurica ima i ekstra dobre živce i savršen je za sve dječje nestašluke i ispade. Jurici nije strano ni kuhanje i često pravi ručak za cijelu obitelj. Uz to, pomaže supruzi s brojnim poslovima koji im olakšavaju užurbanu svakodnevicu. 

Inspirativnu priču u tati Jurici zaključit ćemo uz riječi pjesnikinje Pam Brown koja je jednom prilikom rekla: "Tate su najobičniji muškarci koje je ljubav pretvorila u superheroje, avanturiste, pričatelje priča i najbolje pjevače".

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.