Roditelji Sretna mama 25. listopada 2021.

''Biti mama je najveći izazov s kojim sam se ja u životu susrela, ali sve mame treba podsjetiti - niste same''

Foto: irma.jpg

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nema ljepšeg nego kad mama prvi put vidi i zagrli svoju bebicu - pred njima je divan zajednički put u kojem svaki dan donosi neku novu ljepotu, novo veselje - ali i brige i strahove. Snaći se u novoj ulozi mami nije lako, ali je lakše kada se iskustva dijele - zato missMAMA u suradnji s PEPCOM donosi serijal kolumni ''Naš zajednički početak''.

Novopečena mama, novinarka, radijska voditeljica i influencerica Nina Slišković Goleš i sama prolazi kroz ovo divno, ali i izazovno razdoblje te se s njom mogu poistovjetiti brojne mame koje nas svakodnevno čitaju. Baš zato smo upravo Ninu zamolili da progovori o svom iskustvu i time pomogne drugim mamama ili ženama koje će to tek postati. Udobno se smjestite na kauč i pripremite za niz poučnih, motivirajućih, šaljivih i, što je najvažnije, realnih kolumni Nine Slišković Goleš, koja iz vlastitog iskustva progovara o brojnim temama unutar okvira majčinstva i svemu što ta uloga sa sobom nosi.

Iako je maleni Šimun okupirao njen život i postao njen centar svijeta, Nina je ipak pronašla vremena za ono što najviše voli (nakon majčinstva) - pisanje, te nam je otkrila zašto se odlučila pisati o majčinstvu i što nas sve očekuje u njezinim kolumnama koje smo objedinili u serijalu ''Naš zajednički početak''.

 | Author: irma.jpg Foto: irma.jpg

'Biti mama je najveći izazov s kojim sam se ja u životu susrela, a kroz priče s drugim mamama vidim da je i njima tako. Nerijetko mi bude toliko lakše kada neke svoje brige, pitanja, dileme, probleme, nedoumice oko roditeljstva podijelim s drugim mamama, i u konačnici kada vidim da u svemu tome nisam sama. I to mi je zapravo najveći pokretač da što češće i što glasnije pričam i pišem o svim onim izazovima s kojima se mame susreću na dnevnoj bazi. Jednom me do suza rasplakao video koji pokazuje mame širom svijeta koje su usred noći budne i nose svoje dijete. Tako jedna banalna situacija, tako jedan svakodnevni moment, koji, eto, dijelimo. A takvih je more. Što malenih, što velikih, što lijepih, što teških... Bezbroj momenata i situacija koje mi mame dijelimo i kojih ću se ja doticati u svojim tekstovima, s jednom univerzalnom porukom na koju je potrebno sve mame povremeno podsjetiti, a to je - niste same'', poručila je Nina.

Ninine kolumne čitaj svaki utorak na portalu missMAMA, a mi ti jamčimo da će njezini tekstovi biti sasvim iskreni, potpuno otvoreni i totalno relevantni!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.