Roditelji 09. svibnja 2023.

Pronašli smo najljepše poklone za posebne prigode

Foto: Shutterstock

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sezona proslava krštenja, pričesti i krizma je počela, a mi smo se bacili u potragu za najljepšim poklonima kojima možete razveseliti svoje najdraže. U fokusu je prekrasan i dugovječan nakit s vjerskim motivima koji budi najljepše emocije, satovi za uspomene koje traju te zlatnici i srebrnjaci koji se prenose s generacije na generaciju.

Darivanje dragih osoba uvijek je poseban trenutak, kako za osobu kojoj je poklon namijenjen, tako i za osobu koja daruje. Iščekivanje reakcije i sreća, ponekad čak i pokoja suza radosnica nakon otvaranja poklona neizostavan su dio posebnih prilika od kojih je satkan život. Rođenje djeteta, krštenja, pričesti i krizme, ali i zaruke, vjenčanja i proslave diplome svakako su najljepši trenuci u životima mladih ljudi i povod da nama bliske ljude koji ih slave nagradimo za početak novog životnog poglavlja jedinstvenim poklonom koji će pamtiti dugi niz godina.

 | Author: Argentum Foto: Argentum

Ako razmišljate o poklonima za posebne prigode, sada je pravo vrijeme da poduzmete prvi korak, jer nakon proslave Uskrsa i završetka razdoblja korizme i službeno počinje sezona proslava. Ukoliko ste uskoro pozvani na slavlje povodom krštenja, pričesti ili krizme drage osobe, sigurno ste svjesni kolika je to čast, ali i osjećate odgovornost kupiti poklon koji će odgovarati prigodi i biti poseban u svakom smislu riječi.

Prigodan srebrni nakit s vjerskim motivima uvijek je odličan izbor, ne samo zato što ima vjerska obilježja, već i zato što je riječ o kvalitetnom poklonu koji će osoba koju darujemo moći nositi godinama. Osim toga, nakit budi lijepe emocije i uspomene. Svaki put kad osoba ugleda taj komad nakita, sjetit će se upravo vas. 

 | Author: Argentum Foto: Argentum

Predlažemo vam da prije kupovine nakita dobro istražite ponudu i odredite budžet koji želite potrošiti. U Argentumu ćete pronaći predivan srebrni nakit s raznim vjerskim motivima za posebne prigode, poput narukvice s decentnim križićem, ogrlice s privjeskom majke i djeteta, krunica raznih dimenzija, neodoljivih privjesaka s raznim oblicima anđela ili krila, kao i prekrasne naušnice u obliku srca koje govore više od riječi.

 | Author: Srebrna narukvica Cross; srebrni privjesak Sjajni anđeosrebrni privjesak Djevica Marijasrebrni privjesak Križ mini; srebrni privjesak Cross; srebrna ogrlica Silver Rosary 18kt pozlata; srebrne naušnice Simple Heart; srebrna narukvica Križ srce 18kt; srebrna ogrlica Black Cross 18kt pozlata; srebrna ogrlica Cross sve dostupno u Argentumu

Jedan od poklona koji su uvijek prihvaćeni s osmijehom svakako je ručni sat. Ovo je idealan poklon za djevojačku zabavu, godišnjicu, promociju diplome ili krizme, a kako biste otišli korak dalje i poklon učinili još posebnijim, na sat možete ugravirati personaliziranu poruku, omiljeni citat ili želje za osobu koju darujete.

 | Author: Sat Girl Only; sat Belmond; sat Slazenger  - sve dostupno u Argentumu

Bezvremenski poklon koji svaki put oduševi zasigurno je i zlatnik. Argentum u svojoj ponudi ima prekrasne hrvatske tradicijske zlatnike koji su zbog svoje vrijednosti, simbolike i jedinstvenih gravura omiljeni izbor za trenutke koje želimo pamtiti. Zlatnici su uvijek u modi. Osim za krštenja, pričesti ili krizme, daruju se i prilikom rođenja novih članova obitelji, vjenčanja ili godišnjica braka. 

 | Author: Zlatnik Anđeo čuvar 1,75 g; zlatnik Rajska djeva 7 g; zlatnik Alojzije Stepinac 3,5 g - sve dostupno u Argentumu

Zlato je plemeniti metal visoke vrijednosti, a obzirom da se zlatne kovanice brižno čuvaju i prenose iz generacije u generaciju, možete biti sigurni da ćete dragoj osobi darovati poklon koji će voljeti i budući naraštaji. Argentum zlatnici su dostupni u tri gramaže - 1,75 g, 3,5 g i 7 g, a cijena ovisi o gramaži zlatnika koju odaberete.

 | Author: Srebrnjak Majka Božja od Kamenitih vrata 16 g; srebrnjak Anđeo čuvar - spasenje 40 g; srebrnjak Krštenje 8 g sve dostupno u Argentumu

Ukoliko cijena zlatnika premašuje vaš budžet za poklon, odlična alternativa su srebrnjaci koji se u Argentumu mogu pronaći uistinu po povoljnim cijenama. Odaberite jedan od brojnih motiva poput gradova ili svetaca i razveselite svoje bližnje prigodnim poklonom koji će pamtiti do kraja života, Cjelokupnu ponudu srebrnjaka možete razgledati ovdje.

Iskoristite jedinstvenu priliku i kupite Argentum nakit za posebne prilike kao poklon za krštenje, pričest ili krizmu po sniženim cijenama uz dodatan missMama popust od -12%. Popust vrijedi za sve artikle do 30. travnja 2023. u 23:59 sati uz kod: MISSMAMA12

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.