Roditelji 13. svibnja 2023.

Prijavite se za testiranje Lino žitnih jastučića punjenih najfinijom Lino Ladom!

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Drage naše mame, pozivamo vas da sudjelujete u velikom missMama testiranju i s nama podijelite svoje dojmove. Prijavite se za testiranje omiljenih Lino Pillows jastučića, a potom ćemo odabrati 10 čitateljica koje će dobiti priliku isprobati ih i recenzirati. Svima koji ispune obrazac Lino poklanja dodatan poklon iznenađenja!

Doručak je najvažniji obrok u danu, a mnogima i omiljeni dio dana. Kako biste tijelu osigurali dovoljno energije za dan, potreban vam je obilan i zasitan doručak koji će vas držati sitima duži vremenski period. Kako bi mamama olakšao pripremu doručka za njih i njihove mališane, Lino je osmislio slatke zalogaje kojima je teško reći ''Ne''. 

Nakon što vaši klinci i klinceze ujutro ustanu, ponudite im Lino žitne jastučiće od pšenice i riže punjene ukusnom Lino Ladom (i slobodno sebe počastite porcijom). Izvana uživajte u hrskavom okusu čokolade, a iznutra u najfinijem okusu Lino Lade. Omiljeni Lino Pillows jastučići doslovno se tope u ustima i jako su jednostavni za pripremu, a možete ih jesti za doručak s mlijekom ili bez njega. Kremasti namaz ''upakiran'' u žitarice zadovoljit će i najistančanija sladokusna nepca.

 | Author:

Lino Pillows jastučići toliko su dobri da ih vole i mali i veliki, a sada ih imaju priliku isprobati i missMama čitateljice zajedno sa svojim mališanima. U suradnji s Podravkom organiziramo testiranje dva Lino Pillows proizvoda, a riječ je o ukusnim Lino Pillows milk i Lino Pillows nougat jastučićima koje šaljemo na kućne adrese 10 missMama.

Sve što je potrebno jest ispuniti kratki obrazac za testiranje, a mi ćemo odabrati 10 čitateljica koje uz svoje podatke daju i najkreativniji odgovor na zadano pitanje (bez brige, neće biti teško). Nakon toga, dobitnice će imati priliku tjedan dana testirati Lino Pillows žitarice, a potom ih i ocijeniti. Na vaš e-mail ili broj mobitela poslat ćemo vam kratki anketni upitnik koji je potrebno ispuniti, a svima koji to učine Lino poklanja i dodatan poklon iznenađenja.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Nagradni natječaj je završio. Dobitnici su:

Anamaria Šimunković
Monika Jagić
Natalija Štajnbah
Lana Smolić
Marinela Dukarić
Sandra Nasić Plantić
Nina Habulinec
Jelena Šaša
Vedrana Mikić
Dorotea Ložnjak