Roditelji 17. svibnja 2022.

Povedite svoje mališane na Dječji sportski vikend u Crikvenicu i uživajte u brojnim aktivnostima

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ovo proljeće će na Rivijeri Crikvenici biti još življe, radosnije i zdravije. Tijekom cijeloga mjeseca svibnja Crikvenica je grad domaćin manifestacije „Experience Crikvenica“, a sve je započelo Biciklističkim vikendom 14. i 15. svibnja, točnije Kids Cro Race Demom, Biciklističkom turom by Kristijan Đurasek i 8. XC maratonom Crikvenica. Treći svibanjski vikend rezerviran je za naše najmlađe. Dječji sportski vikend održava se 21. i 22. svibnja na Trgu Stjepana Radića u sklopu Vikenda rekreacije.

Zaduženje vas, kao najboljih roditelja, jest da svoju djecu dovedete u Crikvenicu i uživate zajedno u vikendu posvećenom njima.

 | Author: Promo Foto: Promo

Čekaju ih raznovrsni poligoni (za vožnju romobilima, za bacanje kolutova, ninja poligon…), trampolin, veliko odbojkaško igralište, ljudski stolni nogomet, a sve će biti popraćeno stručnim vodstvom nekoliko animatora. Dragi roditelji, bez brige, ni vi nećete ostati uskraćeni za zabavu i raznovrsne aktivnosti jer dolazite u destinaciju koja sve to obuhvaća. Pozvani ste i da aktivno sudjelujete u Vikendu rekreacije. U subotu, 21. svibnja, u 9 h počinju vježbe mobilnosti i istezanja u grupama, namijenjene svim dobnim skupinama. Paralelno će se održavati i popratno-pokazne aktivnosti, poligon za djecu te razna natjecanja, od kojih je svakako najzanimljivije natjecanje u guranju saonica po kategorijama. U 16 sati na trgu počinje obiteljsko natjecanje, a dobrodošli su svi članovi obitelji, koji se mogu izmjenjivati kako žele. U nedjelju, 22. svibnja, u 9 h ponovno kreću vježbe na trgu, a zatim i druge aktivnosti testiranja kondicije. U 16 h je timsko natjecanje na poligonu kondicijske izdržljivosti.

 | Author: Promo Foto: Promo

Crikveničko – vinodolska rivijera koristi svaku priliku da promovira zdrav način života i educira sve generacije, počevši od najmlađih, da vježbaju prvenstveno radi zdravlja.

Svoja nepca možete počastiti našom posebnom gastro ponudom u odabranim restoranima koji za vas pripremaju zdrave, kreativne menije po promotivnim cijenama. Jer, osim ljubavi, i zdravlje ide kroz želudac. Meniji su zamišljeni u tri slijeda do 150,00 kn ili pet sljedova do 250,00 kn. Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenici jesu: Boutique hotel Esplanade, Burin, hotel Crikvenica, Karoca, Rosalia (Heritage Hotel Stypia), Trabakul u Crikvenici, Domino u Dramlju te Kantunić, Riva i Ulika u Selcu.

 | Author: Promo Foto: Promo

Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

Pozivamo vas da svojom prisutnošću uljepšate šareni mozaik na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici sastavljen od dječjeg smijeha, šarenih poligona, proljetnih boja, zvukova i mirisa.

Organizator manifestacije „Experience Crikvenica“, a samim tim i Dječjeg sportskog vikenda, je Turistička zajednica Grada Crikvenice.

 | Author: