Roditelji 17. lipnja 2022.

Pogledajte kako je bilo na Violeta obiteljskom sajmu u Rougemarin Parku

Foto: Violeta
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ponešto za mame i tate, a ponešto za bebe i djecu - Violeta je ovaj vikend prvi put organizirala obiteljski sajam

Rougemarin Park u Zagrebu se prošle subote i nedjelje pretvorio u najljepšu obiteljsku zonu u gradu, a ionako prekrasan ambijent su dodatno uljepšavali prigodni detalji u Violeta bojama.

 | Author: Violeta Foto: Violeta

Povod ovog obiteljskog vikenda je inicijativa i želja iz Violete da se cijeloj obitelji omogući zabavan sadržaj u pristupačnoj lokaciju u gradu, ali prije svega i promotivna ponuda cijelog Violeta asortimana na jednom mjestu. Tako su svi mogli kupiti nezaobilazne i omiljene Violeta baby maramice i pelene, program za čišćenje doma, pranje i njegu odjeće te održavanje higijene. 

 | Author: Violeta Foto: Violeta

Za sve koji su željeli barem malo rasteretiti kućni budžet, Violeta sajam je ovaj vikend bio pun pogodak.

 | Author: Violeta Foto: Violeta

Rougemarin park se pokazao idealnom lokacijom za prvi Violeta obiteljski sajam, koji je okupio više od 1000 ljudi. Velika zelena površina, pod otvorenim nebom i zaštitom visokog zelenog drveća omogućila je bezbrižno uživanje za sve. Svi su se mogli sakriti od sunca ispod bogatih krošnji i uživati u parku, pri tome obaviti kupnju i zabaviti se uz nagradne igre, face-painting, dječje igralište.

 | Author: Violeta Foto: Violeta

Vesela energija je preuzela sve, pa tako i okruženje u kojem su se zabavljali i roditelji i djeca. 

Poseban dojam cijelom događanju je dala nova maskota Violeta obitelji – a to je Koza Roza koja je svojom pojavom i igrom  uveseljavala sve prisutne.

 | Author: Violeta Foto: Violeta

Kako je Violeta dobro poznat pojam i saveznik svake obitelji u održavanju higijene i čistoće doma, svatko je na sajmu mogao pronaći nešto za sebe, a što je sve ponudila djeci i roditeljima pogledajte u galeriji fotografija. 

 | Author: Violeta Foto: Violeta