Roditelji 24. prosinca 2020.

Podržite humanitarni koncert za obnovu dječjeg doma „Vrbina” – Sisak

Foto: Glazbena udruga Arija
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Koncert „Na božić sve najbolje” za humanitarnu akciju „Naša ljubav za njihova srca” za obnovu dječjeg doma „Vrbina” – Sisak poklon je svim ljudima dobre volje za božićne blagdane. Premijera je 25.12. 2020. na društvenim mrežama, radiju i televiziji!

Glazbena udruga Arija najavljuje audio i video prezentaciju cijelog projekta „ON LINE” „Na Božić sve najbolje”  na kojem nastupaju glazbeni umjetnici sa područja popularne, jazz, mjuzikl, crossover i duhovne glazbe. Koncert se priključuje hvalevrijednoj humanitarnoj akciji „Naša ljubav za njihova srca” prikupljanja financijskih sredstava za obnovu dječjeg doma „Vrbina” – Sisak. Akcija traje od 23. listopada 2020. godine do 9. veljače 2021. godine, a glazbeni projekt je dio aktivnosti akcije koja se potpomaže u najavama, aktivnostima i pozivima donatora. Pogledajte trenutno stanje dječjeg doma Vrbina u Sisku i uključite se u dobrovoljno prikupljanje sredstava u akciji Naša ljubav za njihova srca.  

Glazbeni program je sastavljen sadržajem božićnog ozračja u novim originalnim obradama (tradicionalne i  popularne pjesme) sa uravnoteženim programom na hrvatskom i engleskom jeziku. Zahvaljujući partnerima; Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici (NSK), glazbenoj školi Frana Lhotke, Sisak, te glazbenom ateljeu Toneter Arija i nekim drugim lokacijama, bit će realizirane izvedbe  pod  strogim mjerama trenutne epidemiološke situacije u RH.

 | Author: Glazbena udruga Arija Foto: Glazbena udruga Arija

Hvale vrijedan audio – video materijal od 25 zanimljivih pjesama je nastao kao dobrovoljni poklon za božićne i novogodišnje blagdane glazbenih umjetnika svim ljudima dobre volje čijom gestom će doprinijeti uspješnosti humanitarne nakane i pozitivnog ozračja u Lijepoj Našoj.

Na koncertu sudjeluju: Marko Škugor, Ricardo Luque, Miro Ungar, klapa Nostalgija, klapa Kampanel, Mirko Švenda Žiga, Mario Rucner, Gelato Sisters, Zvone Bohem, Lucija i Toni Eterović, Aurelia i Antun Stašić, Eduard Matešić, Karlo Kukovačec, Emil Gabrić, Zvonimir Bajević, Antonella Malis, Max Hozić, Luka Udjbinac, Dražen Juranović, Gordana Ivanjek, Savski valovi,  Đuka Čaić, Đani Stipaničev,Robert James Hudulin, Lela i Joe Kaplowitz, Margareta Klobučar, Grupa Rim, Mladen Biočina, DZ Crescendo, Jacques Houdek, DZ Zagrepčanke i dečki, Stijepo Gleđ Markos

Veliko „Hvalaaaa” svim umjetnicima! Pozivamo da se uključite svojim javnim medijem u projekt.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.