Roditelji 21. travnja 2023.

Osvojite preslatke srebrne naušnice iz Argentuma i razveselite svoju klincezu

Foto: Argentum
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Najviše volimo kada možemo razveselite najmlađe, a danas je jedan od tih dana! U suradnji s Argentumom missMama jednoj malenoj sretnici poklanja šarmantne srebrne naušnice u obliku jagoda, idealne za tople dane pred nama!

Omiljeni hrvatski brand visokokvalitetnog srebrnog i zlatnog nakita Argentum svojim jedinstvenim nakitom svakodnevno stavlja osmijeh na lice tisuća ljudi. Kao lanac poslovnica diljem Hrvatske, Argentum se specijalizirao za izradu i prodaju srebrnog nakita te danas broji 50 poslovnica.

Vizija o nakitu koji će biti dostupan svima i nosiv u svim prilikama prepoznala je struka, ali i kupci koji su upravo Argentum odabrali za Best Buy Award nagradu za najbolji omjer cijene i kvalitete.

Argentum Kids Collection

Osim srebrnog nakita za sve prigode, Argentum u ponudi ima i nakit od čelika, ručne satove svjetski poznatih brandova kao što su Qui&Me satovi za žene i Sector satovi za muškarce, kao i mogućnost narudžbe zlatnika i srebrnjaka idealnih kao poklon za posebne prigode poput krštenja, pričesti i krizmi. Ako ste u potrazi za poklonom za jednu ovakvu posebnu prigodu, u Argentumu ćete pronaći široki izbor nakita za posebne prigode s vjerskim motivima.

Ono što mnogi možda ne znaju je da Argentum u svojoj ponudi ima i dječju kolekciju nakita prigodnog naziva Kids Collection u kojoj i najmlađi mogu pronaći nešto za sebe. Kolekcija sadrži pregršt nakita izrađenog od srebra, neodoljivog dizajna prikladnog dječjem uzrastu i afinitetima djevojčica, kao što su primjerice srebrna ogrlica s privjeskom Male sirene ili jednoroga, naušnice s motivom trešnjica, morske zvijezde ili pčelica ili morskog konjica, narukvice s detaljem cvjetića, dupina ili šumskih životinja te prstenje s motivima srca ili bubamara.

Osvojite srebrne naušnice Kids Jagoda

Jedan takav šarmantan komad nakita iz dječje kolekcije možda stigne baš u vaše ruke, jer u suradnji s Argentumom missMama jednoj čitateljici poklanja preslatke naušnice Kids Jagoda. Naušnice su izrađene od emajliranog srebra, kao što i samo samo ime kaže, u obliku jagoda. Zahvaljujući decentom izgledu i veličini, odlično će pristajati djeci svih uzrasta. 

Sve što morate napraviti da biste ušli u ''bubanj'' za izvlačenje ove nagrade jest posjetiti missMama profil na Instagramu gdje se odvija nagradni natječaj i odraditi tri jednostavna koraka koja se traže od vas: lajkati objavu nagradnog natječaja, zapratiti @missmama_hr i @argentum_hr te u komentaru označiti jednu osobu za koju znate da bi voljela osvojiti ove naušnice.

Komentirati možete neograničeni broj puta, važno je samo da svaki put označite drugu osobu. Slobodno podijelite objavu s prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj, a reobjavom nagradnog natječaja na svoj IG Story povećavate šanse za osvajanje nagrade.

Igramo se do 26. travnja 2023. u ponoć, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!