Roditelji 13. listopada 2023.

Osvoji poklon paket Jordan Green Clean linije za čiste i zdrave zube!

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Briga o zubima iznimno je važna u svim fazama života, a posebno nas veseli kada brigu o sebi možemo spojiti s brigom o okolišu. Ako ti to zvuči odlično, onda će ti se svidjeti ova prilika da osvojiš poklon paket proizvoda dizajniranih u svrhu očuvanja zdravlja zuba i našeg planeta. U suradnji s Jordan Hrvatska, poklanjamo ti paket Jordan Green Clean linije koja uključuje četkicu, paste za zube i 3u1 zubni konac.

Green Clean linija posebno je dizajnirana kako bi očuvala i zdravlje naših zubi i zdravlje planeta. Čine je 100 % veganski proizvodi odobreni od strane organizacije Vegan Society. Spaja funkcionalnost s estetskim dizajnom i pažljivo odabranim materijalima. Linija uključuje skandinavski dizajnirane četkice od recikliranih materijala i veganske paste za zube, i za male i za velike. Osim toga, u Jordan Green Clean liniji pronaći ćeš čačkalice, konac za zubeglave za električne četkice. U suradnji s Jordan Hrvatska poklanjamo jednoj sretnoj dobitnici ili dobitniku novu ekološku liniju proizvoda uz koju ćeš čuvajući svoje zube čuvati i naš planet. 

 | Author:

Zubne paste sadrže korisne i zdrave sastojke, a čak 98 % sastojaka je prirodnog podrijetla što ih čini idealnim za sve vegetarijance i vegane. U Jordan Green Clean liniji pronaći ćeš i zubne četkice za djecu i odrasle izrađene od 100 % reciklirane plastike koja se koristi u prehrambene svrhe poput čašica od jogurta. Sva ambalaža je napravljena od recikliranog papira, a vlakna su bio razgradiva. Green Clean proizvode možete pronaći u svim dm drogerijama, ljekarnama te na portalu www.zdrav-osmijeh.com.

 | Author:

Jordan Green Clean liniju možeš osvojiti na missMAMA Instagram profilu, a sve što trebaš napraviti kako bi stigla baš u tvoje ruke je posjetiti naš Instagram profil, pronaći fotku nagrade koju darujemo i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @missmama_hr i @jordanhrvatska, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu s kojom ćeš podijeliti nagradu. Igramo se do ponedjeljka, 16. listopada 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo odabrati dobitnika slučajnim odabirom.

Sretno!

 | Author:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.