Roditelji 16. lipnja 2023.

Osvoji igračke iz Pandina brloga! Svijet bajki stiže u sobu tvog mališana - uz malo sreće u nagradnom natječaju

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Malo je stvari koje mogu nadmašiti onaj sjaj koji se u dječjim očima pojavi kad vide i dobiju neku novu igračku. To je nešto uz što možda najviše vežemo naše uspomene iz djetinjstva – igračke.

missMAMA i Pandin brlog žele biti barem djelić tih uspomena, i to tako što ćeš ih osvojiti za svoje dijete u našem natječaju.

Kako god postavili stvari, igračke su nešto bez čega djeca niti mogu, niti žele, niti trebaju. Naravno da ćemo količinu i njihovu stvarnu vrijednost prilagoditi svojim, obiteljskim mogućnostima, ali uvijek će one sačinjavati velik dio odrastanja naše djece. Bila bi prava šteta da ne pokušaš stvoriti jednu novu uspomenu na djetinjstvo svog djeteta, kad ti se pruža prilika. Priliku je omogućio Pandin brlog, a ti samo moraš napraviti pravu stvar i uzdati se u svoju sreću!

Ako si među rijetkima koji još uvijek nisu posjetili Pandin brlog, krajnje je vrijeme da to učiniš. Ovaj će web-shop svakom roditelju u potrazi za igračkom uštedjeti vrijeme i živce, jer tamo možeš pronaći sve popularne igračke za razne uzraste – od prvih igračaka za bebe, do onih za stariju djecu. Budući da smo se uvjerili da je web-shop pouzdano mjesto za kupovinu, te neiscrpan izvor ideja za poklone, znamo da će i tebe oduševiti!

 | Author: Slaven Branislav Babic / Pixsell Foto: Slaven Branislav Babic / Pixsell

Bez obzira na to kakve igračke tvoje dijete voli, odnosno bez obzira na to kakav poklon tražiš, u Pandinom se brlogu kriju mnogi koji će oduševiti baš svako dijete. Ovaj je web-shop uvijek u trendu, ukorak sa željama onih kojima su igračke namijenjene, pa tu možeš pronaći nešto baš za svako dijete. A možda i tebi bude zanimljivo zabaviti se nekim novim igračkama. Na primjer, sigurni smo da su bajke nešto što će oduševiti svakog, a posebno kad su smještene u Mideer projektor „Pričam ti priču“ koji će biti uvod u najljepše snove. A sigurno ćeš se sa svojim mališanom zabaviti i slažući puzzle… U našem natječaju možeš osvojiti ove igračke za svoje mališane – i sebe.

 | Author: Slaven Branislav Babic/PIXSELL Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Zaigraj za lijepe uspomene

Sigurno ćeš se lako prisjetiti kako se igrati, uz naš nagradni natječaj koji stvara uspomene. Zaigraj se s nama i osvoji jednu od tri nagrade koje smo pripremili u suradnji s web-shopom Pandin brlog. Sve što moraš napraviti jest odgovoriti na naše pitanje na našem Facebook postu. Natječaj traje od 16. lipnja do 22. lipnja 2023. Kad natječaj završi, redakcija missMAME odabrat će tri najbolja odgovora i autori tih komentara svojim će mališanima darovati jedan od tri poklon paketa.

Poklanjamo tri poklon paketa koji sadrže:

  • Mideer dječji projektor/lampica “Pričam ti priču” 12 bajki
  • Mideer puzzle u kovčegu „Naš svijet“

Svako će dijete lakše i ljepše zaspati uz – priču. A taj će san biti još ljepši ako mu se pred očima izvrte i prizori iz priča koje voli. I ne, ne govorimo o televizoru niti mobitelu, nego o dječjem projektoru, odnosno lampici koja prikazuje prizore iz 12 bajki. Kad pokreneš projektor „Pričam ti priču“, na bilo kojoj ravnoj površini možeš imati vlastito malo kino – i to pred spavanje. Izmjenom sličica unutar projektora, mijenjaju se prizori na zidu. Čarobno! Osim tog, kad se ugase sva svjetla, ovaj se projektor može koristiti kao noćna lampica ili noćno svjetlo s prikazom zvjezdanog neba.

 | Author: Slaven Branislav Babic/PIXSELL Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Ako je tvoje dijete – ili ti – ljubitelj slaganja puzzli, puzzle „Naš svijet“ izazvat će sigurno salve oduševljenja. To su puzzle velikih dimenzija, na kojima je prikazan cijeli naš svijet, poput karte. Na njima su svi kontinenti, životinje i ostale znamenitosti koje krase ovaj naš planet. Puzzle su većih dimenzija, pa ih lako slažu i oni mlađi, a dolaze u prekrasnom kovčegu!

Ako još slučajno dosad niste otkrili web-shop Pandin brlog, sigurni smo da će vas osvojiti čim ga posjetite. Na ovoj se internetskoj adresi krije pregršt igračaka koje čekaju svoje male vlasnike. Igračke će sigurno oduševiti mališane, dok će roditelji biti oduševljeni lakoćom kupovine na Pandinom brlogu, kao i raznolikim i velikim izborom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.