Roditelji 13. svibnja 2024.

Mom Talk by Petra Ninčević prvim izdanjem najavio rušenje tabua među ženskom populacijom

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prvi talk show ''Mom Talk by Petra Ninčević'' teme Sex/Life: fikcija ili realnost, ujedno je bio i predstavljanje knjige ''44 poglavlja o 4 muškarca'' američke autorice, B.B. Easton, prevedene na hrvatski jezik u izdanju naklade Morana, a po kojoj je snimljena Netflixova uspješnica od dvije sezone- Sex/Life. Serija koja je srušila sve rekorde gledanosti te knjiga prepuna pikantnih detalja iz spavaće sobe, zapravo otkrivaju puno ozbiljniju problematiku - otvaranje žena prema svojoj seksualnosti, istraživanje tijela te probleme u intimnom odnosu s partnerom.

 | Author:

U Zagrebačkom Vetro bar & bites-u održan prvi talk show poznate hrvatske mom influencerice i bloggerice, Petre Ninčević, pod nazivom Mom Talk by Petra Ninčević. Tema Sex/Life: fikcija ili realnost, naišla je na izuzetno odobravanje ženske publike, a s ciljem daljnjeg rušenja tabua o istraživanju vlastite intime i pomicanju granica u partnerskim odnosima. Povrh toga, na događanju je također predstavljena nova knjiga ''44 poglavlja o 4 muškarca'' koja će zasigurno razigrati maštu čitateljica, ali i podići svijest o problemima o kojima se, nažalost, ne progovara dovoljno glasno.

 | Author:

Sugovornice koje su svojim vlastitim iskustvom posvjedočile i progovorile o još uvijek nedovoljno otvorenom društvu prema temi seksualnosti, bile su: Sonja Švajhler, influencerica (@supermama.sonja) i suvlasnica portala Supermame.hr, Sara Novak (@snažna.mama), magistra pedagogije i psihoterapeut realitetne terpije te Ivana Brez Murk (@tutus_and_sons), profesorica baleta, zaljubljenica u dobro štivo i prevoditeljica knjige ''44 poglavlja o 4 muškarca'' na hrvatski jezik, a koje je izdala naklada Morana.

 | Author:

Svaka od njih, različitih osobnosti, no svaka jedinstvena na svoj način, bile su složne u jednome – sve žene u jednom trenutku svog života, vezano za majčinstvo ili u odnosu s partnerom, prolaze iste stvari i suočavaju se s istim problemima. Poruka koju su zajedno željele prenijeti publici jest da se samo otvorenim razgovorom i radom na sebi te istraživanjem i iskazivanjem vlastitih želja i potreba može riješiti problem te olakšati život njima i dragim im osobama.

,,Mom Talk by Petra Ninčević konceptualno je zamišljen kao opušteno druženje svih žena, bez obzira jesu li iskusile majčinstvo ili ne te iskren razgovor o temama iz svakodnevnog života, bez srama, predrasuda ili neugode. Posebno želim istaknuti teme koje su dugo vremena izbjegavane te su se neopravdano nazivale tabuima - ovdje ćemo ih itekako ogoliti, do srži'' – izjavila je idejna začetnica Mom Talka, majka dvoje djece, zaljubljenica u ples i marketinška stručnjakinja, Petra Ninčević.

 | Author:

Drugo izdanje Mom Talk by Petra Ninčević s novom, nešto drugačijom, ali jednako zanimljivom temom, održat će se već sljedeći mjesec u Vetro bar & bites-u, a sve informacije i novosti možete saznati na @lipstick_mom_petra. Svaku gošću dočekat će mali znak pažnje, a ovoga puta za to se pobrinuo DayTox sa svojim kozmetičkim proizvodima za njegu lica.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.