Roditelji 13. srpnja 2022.

Mame su testirale Pampers Pants pelene i dale im odličnu ocjenu. Evo što ih je posebno oduševilo

Foto: Shutterstock

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

missMAMA čitateljice isprobavale su nove Pampers Pants pelene-gaćice zajedno sa svojim mališanima, a potom su nam dale svoju iskrenu recenziju pelena. Pampers Pants pelenama-gaćicama mame su dale visoku prosječnu ocjenu 4,76

Odabir odgovarajućih pelena za dijete može biti pravi izazov. Osim adekvatne veličine, u obzir treba uzeti i niz drugih kriterija poput udobnosti, lakog stavljanja i skidanja pelena, moći upijanja i zaštite od propuštanja, kako bi se dijete u svakoj situaciji osjećalo ugodno i zaštićeno, a mama bezbrižno. Zato smo s missMAMA čitateljicama željeli podijeliti iskustvo koje obećavaju Pampers Pants pelene-gaćice. Htjeli smo da mame koje nas svakodnevno čitaju iskuse snagu i inovaciju ovih pelena-gaćica i napišu nam svoja iskrena mišljenja.

Odabrali smo 50 čitateljica kojima su na kućnu adresu stigle Pampers Pants pelene-gaćice. Mame su zajedno sa svojim mališanima pelene isprobale, testirale njihovu izdržljivost i praktičnost i potom ih ocijenile. U detaljnoj analizi pelena dotaknule su se svih važnih kriterija koje bi svake pelene trebale zadovoljiti, a nakon odrađene analize rezultata i više je nego jasno da je Pampers još jednom oduševio. Pampers Pants pelenama-gaćicama mame su dale visoku prosječnu ocjenu 4,76!

 | Author: Pampers Foto: Pampers

Nove Pampers Pants pelene-gaćice od sada imaju džep Stop & Protect koji omogućuje do 12 sati zaštite od propuštanja sa svih strana. Imaju 360° prianjanje, prilagođavaju se bebinom trbuščiću i tako pomažu spriječiti propuštanja. Dolaze s dvostrukim trakicama uz noge i tako pomažu spriječiti propuštanje oko nogu tvog mališana. Zbog izuzetno moćne upijajuće jezgre u trenu upijaju tekućinu i brzo je odvode daleko od bebine kože.

Ove smo teze odlučili detaljnije provjeriti pa smo miss7 čitateljice pitali što misle zadovoljavaju li Pampers Pants pelene-gaćice sve prethodno spomenuto. Svim mamama je izuzetno važno da pelena ima jaku moć upijanja i da zadržava tekućine čim duže, a da je dijete pritom suho. Upravo su moć upijanja Pampers Pants pelena-gaćica mame ocijenile ocjenom 4,76, dok su brzinu upijanja ocijenile ocjenom 4,71. Pružanje zaštite od propuštanja sa svih strana Pampers Pants pelena mame su ocijenile ocjenom 4,65. Pelene su uspješno prošle i izazov pružanja dugotrajnog osjećaja suhoće bebi i za to zaradile ocjenu 4,54.

Pampers Pants pelene-gaćice navlače se u jednom potezu, čak i kad je beba nemirna prilikom mijenjanja pelena. Lako se skidaju i lako odlažu, tako da se zamotaju i učvrste jednokratnom trakicom, a imaju i potpuno rastezljivi pojas za lako mijenjanje. 

 | Author: Pampers Foto: Pampers

Zbog svog dizajna po uzoru na elastične gaćice pelene su izrazito udobne i odlično prijanjaju, a to su potvrdile i missMAMA čitateljice koje su udobnost Pampers Pants pelena-gaćica ocijenile ocjenom 4,78, dok su moć prijanjanja pelena ocijenile visokom ocjenom 4,8. Mame su posebno zadovoljne rastezljivošću pelena koju su nagradile ocjenom 4,89.

Mame su se složile da su Pampers Pants pelene-gaćice nježne prema koži njhovih beba i za nježnost im dodijelile ocjenu 4,71. Zanimalo nas je i jesu li veličine pelena vjerodostojne, a mame su to potvrdile ocjenom 4,73. Pampers Pant pelene-gaćice praktične su i za izlaske i putovanja s djecom, složile su se mame i za praktičnost na putovanjima dodijelile im ocjenu 4,67. 

Dakle, Pampers Pants pelene-gaćice su opravdale očekivanja mama. Sve karakteristike pelena ocijenjene su odličnom ocjenom!

U drugom dijelu upitnika 95,7% mama složilo se da su Pampers Pants pelene-gaćice praktične za brzo oblačenje i svlačenje. Isti postotak mama smatra da džep Stop&Protect na Pampers Pants pelenama-gaćicama pruža dodatnu zaštitu od propuštanja, a svih 100% mama slaže se da su Pampers Pants pelene-gaćice otporne na Kakafrku.

Kao najveću prednost Pampers Pants pelena-gaćica mame su navele to što se pelene lako oblače i skidaju (37%) i to što pružaju dugotrajan osjećaj suhoće (30,4%). Iako im većina mama nije pronašla manu, neke missMAMA čitateljice smatraju da su Pampers Pants pelene-gaćice cijenovno skuplje u odnosu na neke druge brendove na tržištu, a bilo je i onih koje smatraju da su neke druge Pampersice mekše.

Na pitanje 'Mislite li da neki artikl dodatno nedostaje u asortimanu Pampers pelena?' mame su izdvojile blazinice za pranje i kreme za pelensko područje, pelene za Palčiće i platnene pelene.

Dojmovi missMAMA čitateljica o Pampers Pants pelenama-gaćicama

''Mi smo jako zadovoljni Pampers Pants pelenama, omogućuju nam brzo presvlačenje kada smo u žurbi, lako i jednostavno se skidaju i oblače. Brzo upijaju, što nam je bitno.'' - Antonija, Zagreb.

''S njima smo se preporodili, pogotovo jer naša curka sve manje daje da joj mijenjamo pelene u mirnom stanju, ona je stalno u pokretu, a pelene-gaćice su savršene za male radoznalce koji nemaju mira biti na jednom mjestu, a i savršene su za odvikavanje jer su identične običnim gaćicama.'' - Ivana, Novska.

''Pampers Pants su veoma inovativne i praktične pelene za bebe koje se puno kreću, osim toga dublje su od običnih pelena (još s ovim džepićem) i stvarno štite od kakafrke. Izrazito su mekane i nježne za bebinu kožu pa nema nikakvih iritacija. Naša beba i puno piški te bez problema upiju svu tekućinu.Mi osobno kupujemo Pampers pelene na akciji, pogotovo što se često nađu na 2+1 akcijama.'' - Andrea, Dugo Selo.

''Pelene su lako rastezljive, lako i brzo se oblače (posebno dok beba stoji), ono što se meni sviđa je da ne propuštaju, te lijepo prijanjaju uz tijelo. Nakon mokrenja, lastik lijepo drži, pa pelene ne "vise" previše dok beba hoda. Sve u svemu, zadovoljna sam i smatram da opravdava naziv "active baby" jer su pelene namijenjene upravo za aktivne bebice.'' - Ana, Pula.

''Super su otporne, danas su izdržale eksplozivni proljev uzrokovan virozom. Jednostavne su za oblačenje, ljeti neophodne. Sve što trebamo od odjeće za ovo ljeto su Pampers Pants i šareni bodići.'' - Ana-Marija, Vukovar.

''Pošto smo trenutno u fazi odvikavanja od pelena, Pampers Pants su se pokazale kao pun pogodak, jer ih dijete može samo skinuti i navući, kao da navlači obične gaćice, a opet smo sigurni da neće propustiti i da će dijete ostati suho. Sve u svemu jako smo zadovoljni pelenama Pampers Pants i svakako ćemo ih nastaviti koristiti bez obzira što nam se dečko odvikava polako, drugo dijete je već na putu.'' - Andrea, Pisarovina.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.