Roditelji 26. srpnja 2022.

Mame su ocijenile Lupilu baby ulje odličnom ocjenom. Evo zašto ih je oduševilo

Foto: Shutterstock

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Lupilu baby ulje opravdalo je povjerenje mama. U suradnji s Lidlom missMAMA je provela veliko testiranje Lupilu ulja za njegu bebine kože koje je zasluženo zaradilo odličnu ocjenu

Mame posvećuju veliku pažnju odabiru proizvoda za njegu kože svojih beba. Bebina koža je krhka i osjetljiva, posebno u prvim mjesecima života, zbog čega je važno pronaći proizvode koji ne sadrže grube kemikalije koje mogu izazvati iritacije, crvenilo ili alergije. Upravo je zato Lidl razvio Lupilu liniju kozmetike za bebe koja je veganska, dermatološki testirana, bez mineralnih ulja, bez silikona i bez parabena koje mogu naštetiti osjetljivoj koži beba. Za meku i glatku kožu bez iritacija, spas je Lupilu ulje za njegu bebine kože koje smo željeli da isprobaju i naše čitateljice.

 | Author:

Zato smo vas, drage naše, zamolili da se prijavite na testiranje Lupilu baby ulja i date svoje iskreno mišljenje te ocijenite Lupilu baby ulje. 100 čitateljica koje su poslale najkreativniji odgovor na kućnu adresu su primile ulje, isprobale ga i potom ga recenzirale. Malo je reći da je Lupilu baby ulje oduševilo mame. Ocjena 4,7 koju su mu dodijelile dokaz je da je Lupilu baby ulje opravdalo povjerenje missMAMA čitateljica!

 | Author:

Najveći neprijatelji bebine kože su razna bojila, mineralna ulja i silikoni koji mogu isušiti ili dodatno produbiti problem suhe hože. No, to nije slučaj s Lupilu uljem koje ne sadrži ništa od navedenog. Umjesto toga, sadrži vitamin E koji hrani kožu i pruža antioksidativnu zaštitu od štetnog utjecaja slobodnih radikala. Upravo su kvalitetom sastojaka najzadovoljnije missMAMA čitateljice. Mame su kvalitetu proizvoda ocijenile visokom ocjenom 4,8.

Prednosti i nedostaci Lupilu baby ulja

Kao najveću prednost Lupilu baby ulja mame su izdvojile omjer cijene i kvalitete (36,8%), dugotrajan osjećaj mekoće koji ulje pruža (32,2%) i činjenicu da ulje ne sadržava umjetne alergene (19,5%). 

 | Author:

Cilj nam je bio da detaljno ispitamo karakteristike Lupilu baby ulja pa smo missMAMA čitateljice zamolili da ocijene neke od najvažnijih. Mekoću bebine kože nakon korištenja ulja mame su ocijenile ocjenom 4,7, a istom su ocjenom ocijenile i izostanak iritacija nakon korištenja ulja. Kao što prethodni rezultati potvrđuju, omjer cijene i kvalitete ocijenjen je najvišom ocjenom - 4,9.

Jednostavnost upotrebe Lupilu baby ulja mame su ocijenile također odličnom ocjenom 4,6, dok su praktičnost pakiranje ocijenile ocjenom 4,4. Kao neke od nedostataka navele su tekuću strukturu ulja te su izrazile želju da boca umjesto klasičnog čepa ima raspršivač ili pumpicu radije lakšeg nanošenja. Sve mame su prilikom ispunjavanja upitnika odgovorile da smatraju 'jako korisnim' to što Lupilu baby ulje sadrži vitamin E. Mame su ocijenile i miris ulja, i to ocjenom 4,7.

 | Author:

85,1% mama smatra da u asortimanu Lupilu kozmetike ne nedostaje neki artikl. S druge strane, 14,9% mama dalo je nekoliko sugestija poput baby pudera, češlja i škarica za nokte, dječje paste za zube, kreme sa SPF-om, njege za atopičnu kožu i sredstva protiv tjemenice.

Navike missMama čitateljica

Kako bismo pobliže upoznali navike naših missMAMA čitateljica, zanimalo nas je koliko puta tjedno u prosjeku koriste baby ulje. Odgovori koje smo dobili bili su vrlo šaroliki, no ipak, najveći postotak mama koristi baby ulje svakodnevno - njih 46,3%. 18,5% mama koristi ga 3-4 puta tjedno, a podjednaki postotak njih baby ulje koristi 2-3 puta tjedno (12,9%) ili svaki drugi dan (12,9%).

 | Author: Lupilu Foto: Lupilu

Na pitanje koje drugo sredstvo za njegu bebine kože više volite koristiti od baby ulja tek nekoliko mama je priznalo da umjesto ulja radije koristi neki drugi proizvod poput baby kreme, mlijeka za tijelo i losiona, a kao glavni razlog navodi se to što se spomenuti proizvodi brže upijaju u kožu od ulja.

Mame su također priznale da češće kupuju akcijske artikle (65,5%). Manjina, njih 34,5% ima naviku kupovati redovne proizvode.

Lupilu ulje za njegu bebine kože koje su testirale missMAMA čitateljice razvijeno je u suradnji sa stručnjacima i dermatološki ispitano kako bi dječja koža nastavila biti meka, glatka i bez iritacija.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.