Roditelji 17. lipnja 2021.

Kako s jednim dodirom možete i usisati i oprati podove

Foto: iRobot
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zamislite dom koji se sam održava i magično čini pravu stvar prema očekivanjima korisnika.

Nama u iRobotu nije cilj stvoriti samo pametniji dom, cilj nam je stvoriti dom koji brine o sebi. Upravo iz tog razloga već dugi niz godina predstavljamo nove revolucionarne  tehnologije na području mapiranja i navigacije, interakcije s čovjekom i ostalih fizičkih rješenja kako bismo vam olakšali svakodnevne kućanske poslove.

iRobot Roomba, vrhunski robotski usisavač, svakodnevno će umjesto vas preuzeti prljavi dio posla i usisati vaš dom. S druge strane tu je i iRobot Braaava, robotski perač podova vrhunskih performansi koji će vas pak zamijeniti u brisanju podova. Odličan dvojac iz iRobota, svaki od njih specijalist u svojoj kategoriji čišćenja, neizostavan je u svim pametnim kućama, ali i u svim kućanstvima koja žele više slobodnog vremena.

 Uz to što je svaki od ove dvije kategorije robota savršeno učinkovit, oni također međusobno i komuniciraju.

Imprint™ Link tehnologija omogućava komunikaciju između robotskih usisavača  Roomba® serije 97x, i3, i7 i s9 te Braavaa jet® m serije, robotskog perača poda. Imprint™ Link je značajka koja omogućuje vašem robotskom peraču podova, Braavi da započne brisanje nakon što robotski usisavač Roomba završi usisavanje.

 | Author: iRobot Foto: iRobot

Na koji način ova dva robota komuniciraju? iRobot Roomba po završetku svog rada, suhog čišćenja podova odnosno usisavanja se vraća na svoju baznu stanicu i tada šalje signal iRobot Braavi jet m6, robotskom peraču podova da može započeti i mokro pranje podova. Njihova komunikacija je savršeno usklađena, Braava neće započeti svoj posao dok Roomba ne završi svoj dio, naravno samo ako ste vi to tako tražili.

Jednako tako, prema potrebi svaki uređaj može raditi i samostalno. Svoje podove možete i samo usisati ili samo oprati. Prolije li vam se nešto u kuhinji, pozvat ćete samo Braavu, robotski perač podova kako bi obrisao vaš pod. Uz to možete birati želite li mokro pranje ili pak suho brisanje podova.

Kako to sve u praksi izgleda pogledajte u sljedećem videu:

Tko ne bi volio samo jednim klikom očistiti svoje podove u domu? Pod čišćenjem jednim klikom ovaj put mislimo i na usisavanje i na brisanje podova.

Dva robotska uređaja koji savršeno usklađeno rade za visoku razinu čistoće u vašem domu!

 | Author: iRobot Foto: iRobot

iRobot ima preko 30 godina stručnog iskustva na području robotike i inovacije. Tijekom godina rada iRobot je usavršio robotski usisavač Roomba® i Robotski perač podova Braava kako bi korisnici širom svijeta što jednostavnije i temeljitije čistili podove.

Iskoristite novu akciju do 30.06.2021. i nabavite Roombu i3(i3156) po cijeni od 3.199 kn⁠. Uz novu Roombu i3(i3156) donosimo vam akcijske cijene i za još nekoliko modela pa tako možete nabaviti i Roombu 694 po akcijskoj cijeni od samo 1.799 kn, Roombu i3+(i3558) po akcijskoj cijeni od 4.999, 2u1 robotski usisavač i perač podova Roomba Combo (i1138) po akcijskoj cijeni od 2.599 kn te robotski perač podova Braava jet m6 po akcijskoj cijeni od 4.199 kn. Akcijske cijene su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hriRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu), te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta DomenicaEMMEZETALinks, Harvey NormanSvijet MedijaeKupiBazzar.

 | Author: Roomba i3(i3156)    ,   Roomba i3+(i3558)    ,    Braava jet m6 Foto: Roomba i3(i3156) , Roomba i3+(i3558) , Braava jet m6

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.