Roditelji 01. ožujka 2023.

Imaš priliku besplatno naučiti kako reći "Bye, bye stres!"

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Postoji li itko među nama tko se ne želi zauvijek pozdraviti sa stresom? Nikad ne znaš kako bi ti to moglo uspjeti, ali zato možeš probati na ovim radionicama.

Stres je jedan od glavnih uzročnika mnogih modernih bolesti, a dodatno je još opasniji zato što ga je nemoguće izbjeći. Posebna kategorija onih koji su izloženi velikom stresu su zasigurno roditelji. Upravo zato bi svakom dobro došla radionica nazvana simbolično „Bye, bye stres!“.

Radionice organizira Najsretnija beba, a na ovim uvodnim radionicama, koje će se održati preko Zooma i besplatne su, moći ćete se upoznati s All level healing tehnikama, mindfulness metodama i elementima nenasilne komunikacije koje pomažu u smanjenju stresa i zdravijim navikama.

Na radionicama će se pažnja posvetiti ovim temama:

  • Osvještavanje slike o sebi koju su nam drugi usadili
  • Prepoznavanje svojih osjećaja i potreba u danoj situaciji
  • Razumijevanje dječjih postupaka na razini nezadovoljenih potreba
  • Meditacija i opraštanje sebi i djetetu

Uvodna radionica će se održati 3.3. u 19 sati preko Zooma, a link za uključivanje na platformu stići će na e-mail adresu 24 h prije same radionice. Link za prijavu na radionice je ovdje

 | Author:

Radionicu vode Iva Brčić, mag.soc., trenerica terapijskih tehnika za djecu i mlade, trenerica nenasilne komunikacije i Snježana Krčmar Učitelj i trener osobnog razvoja All Level Healing tehnika. Iva već godinama provodi edukacije na temu odgoja, nenasilne komunikacije, prevencije međuvršnjačkog nasilja, te prevencije ovisnosti o novim tehnologijama. Surađuje s fakultetima, te vrtićima i školama. Snježana, pak, dugi niz godina podučava ALH tehnike, radi individualne tretmane za uklanjanje unutrašnjih blokada u ostvarenju željenih ciljeva i vodi radionice na temu osobnog rasta i razvoja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.