Roditelji 23. ožujka 2023.

Dario: Uzeo sam 24 Oranž i uživam u svim kuponima, a posebno za Cinestar

Foto: Emica Elvedij/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dario je novi Oranž pretplatnik: „Volim biti informiran u svakom trenutku, a na 24 sata nađem sve što me zanima“

Dario se odlučio na Oranž pretplatu, uz koju je, osim pristupa svim sadržajima portala 24sata.hr, dobio i određene pogodnosti koje može iskoristiti.

Dario Sliško, (45) audio producent na Otvorenom radiju i brine se za sound i music branding radija. Radi i kao DJ i hodajuća je fonoteka i zna što pali na podiju. Otac je šestogodišnjeg sina s kojim provodi svaki slobodni trenutak, a zajedno obožavaju ići u kino i gledati crtiće.

"Budući da sam otac jednog šestogodišnjeg klinca koji obožava ići u kino, Cinestar je naše često odredište. To je naš muški izlazak i oboje se volimo tako družiti! I svaki put kad idemo, kokice i Cola su neizbježni, bez tog ne ide. Super je što sam sad to dobio besplatno", kaže Dario Sliško, koji se odlučio na pretplatu Oranž uz koju je dobio između ostalog i ovu pogodnost.

 | Author: Emica Elvedij/PIXSELL Foto: Emica Elvedij/PIXSELL

Inače, Dario redovito svraća na portal 24sata.hr, jer želi prije svega biti ukorak s aktualnim događanjima i informiran u svakom trenutku. Na prvom su mu mjestu tako vijesti iz svijeta, ali još su mu zanimljivije vijesti iz Hrvatske. Visoko na listi prioriteta je i sport.

"Posebno kad igra repka", ističe Dario, te dodaje da s muškom populacijom dijeli i druge važne interese.

"Kao svaki pravi muškarac, želim biti u trendu sa svjetskim događanjima i novitetima u području tehnologije i znanosti! Novi mobiteli, laptopi, gadgeti, programi i aplikacije uvijek mi zapnu za oku među drugim vijestima", priznaje Dario još jedan od razloga zašto se odlučio na Oranž pretplatu. Ne želi ništa propustiti!

 | Author: Emica Elvedij/PIXSELL Foto: Emica Elvedij/PIXSELL

No, tu su još neka važna područja koja Dariju ne promiču. Budući da je po zanimanju DJ, sva glazbena i općenito scenska zbivanja mu je vrlo važno popratiti. Voli znati kad je izašao neki novi album, kad i gdje se održavaju partyji u Hrvatskoj, a voli popratiti i što se događa u kojem reality showu od onih koji su trenutno aktualni.

"Isto tako volim znati i što je na TV-u, pa često bacim oko na program ako nisam doma, a moram priznati da mi pažnju često odvuku i video snimke u rubrici Viral, posebno Fun video i čudne vijesti", kaže Dario, koji se upravo zbog svih ovih svojih interesa odlučio na pretplatu Oranž. Voli, kaže, biti u toku sa svime, pa je logično da će poželjeti pročitati baš svaki članak čiji ga naslov zaintrigira.

 | Author: Emica Elvedij/PIXSELL Foto: Emica Elvedij/PIXSELL

Podsjetimo, svatko tko uzme godišnju pretplatu 24ORANŽ, po cijeni od 17 eura, zauzvrat odmah dobiva kupone partnera 24sata u iznosu od 88 eura! Kupnjom godišnje 24 Oranž pretplate odmah dobijete kupone za shopping u Tommyju, vožnju Eko Taxijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, najzdravije dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casino 24. U paketu su sljedeći iznosi: Tommy 13 eura, CineStar 5 eura, Wolt 13 eura, Matičnjak 13 eura, Grawe Osiguranje 20 eura i Admiral 17 eura. Pored navedenih popusta oni koji se odluče za godišnju digitalnu pretplatu dobivat će i druge popuste.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.