Native sadržaj 29. rujna 2023.

Zvrkovi, s kojima smo se obožavali igrati, danas izgledaju sasvim drugačije. Pogledajte

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sjećate li se kada ste kao školarka sjedili na ulici i igrali se zvrkom s prijateljima? Najvažnije je uvijek bilo pobijediti i otići kući ponosan. Male pobjede su tada puno značile, a danas ih se rado sjećamo. Često tako poželimo svojoj djeci prenijeti neke od naših sjećanja i igara koje smo igrali u djetinjstvu

Prvi put su ga, izgleda, koristili stari Kinezi kao sredstvo mjerenja i utrli put žiroskopima, ali kao igra i vrhunska zabava za društvo počeo se koristiti u srednjem vijeku. Tada se igralo s uzicom na kojoj se vrtio disk, a nešto kasnije, nestalo je uzice i zavrtio bi se ručno i kao takav bi nam pružio puno, puno dobre zabave. Pričamo, dakako, o zvrku.

 | Author:

Odlična zabava za bijeg od ekrana

Svaki roditelj želi da mu se djeca što više igraju na zraku, s ekipom, i što manje vremena provode ispred ekrana, ali pitanje je kako se othrvati svim tim virtualnim igrama, društvenim mrežama i zabavi koju nam nosi mobitel. A možda je odgovor baš u našem iskustvu - u igricama i igračkama koje su nas ludo zabavljale i čiju draž želimo pokazati i svojoj djeci. Zvrk je idealan za to! Uzmite nekoliko zvrkova, okupite društvo i krenite sa zabavom. Zabavu na svježem zraku upotpunit će i malo natjecanja: čiji je zvrk bolji, tko ima bolju taktiku i tko će se brže snaći? Napravite mali turnir u kojemu ćete uživati i vi i vaši malci. 


Vječna zabava u novom ruhu

A zabava sa zvrkovima posljednjih 20 godina se smatra iznimno cool zbog Infinity Nado crtića. Za one koji su možda propustili, priča je to o 20 igrača koji vode borbe zvrkovima i bruse svoje vještine u trening arenama. S popularnošću crtića, vratili su se i zvrkovi na velika vrata. Ali kakvi zvrkovi!

 | Author:

Zvrkovi su danas nešto sasvim drugačije od onog s čim smo se mi igrali. Igra koja uvijek iznova zaokuplja nove generacije danas ima potpuno novo ruho (i izvedbe, i dodatke) u kojem klinci mogu uživati na najjače, a baš to nude zvrkovi iz Infinity Nado kolekcije koja dolazi u nekoliko serija i s brojnim funkcijama. Kako bi se igra podigla na višu razinu, u napredne setove uključeni su zvrkovi koji pri rotaciji svijetle, a neki imaju dodatnu opremu poput korica mača za lansiranje ili zaštitnih naočala. Zbog takvih dodataka, malim igračima mnogo je lakše na tren postati dio Infinity Nado svijeta.

 | Author:

Uz sve mogućnosti koje imaju ovi Nado setovi, u novoj kolekciji igračaka baza Nado zvrkova razdvaja se na dva dijela te ima 4 načina podešavanja. Sve ovo dodatno optimizira šanse igrača u areni za dvoboje. Gdje bismo mi bili da smo to nekad sve imali?

 | Author:

Da biste svom djetetu priuštili ovu fenomenalnu zabavu, posjetite web shop Pandin Brlog i odaberite sve što trebate, Nado zvrkove, arenu i dodatke koji će vam brzo stići na kućnu adresu i u kojima će se djeca uživati igrati i stvarati neke nove uspomene i, tko zna, možda ih jednog dana prenositi dalje, svojoj djeci. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.