Native sadržaj Vrtim zdravi film 27. lipnja 2024.

Vrtim zdravi film - Jednostavno usvajanje zdravih navika za cijelu obitelj

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zdravlje djece jedna je od najvažnijih tema današnjice. Roditelji širom svijeta suočavaju se s izazovima kako bi osigurali uravnoteženu prehranu i dovoljno fizičke aktivnosti za svoje najmlađe.

U specijalu "Vrtim zdravi film" donijeli smo vam bogat i inspirativan sadržaj posvećen zdravlju djece. S obzirom na sve veće izazove s kojima se roditelji suočavaju kako bi osigurali zdrav i uravnotežen život svojoj djeci, ovaj specijal donosi relevantne informacije, stručne savjete i inspirativne priče koje će vam pomoći na tom putu.

Kroz razgovore s vrhunskim nutricionisticama, poput Sare Cobal, voditeljice programa PETICA – igrom do zdravlja, saznajte kako pravilna prehrana ne mora biti skupa niti nužno organskog podrijetla. Stručnjaci će vam otkriti praktične savjete i trikove kako prevladati prepreke i osigurati djeci uravnotežen jelovnik.

Pored prehrane, važno je i poticanje djece na fizičku aktivnost. U današnje vrijeme ekrana i sjedilačkog načina života, djeca su sve manje aktivna. Specijal donosi kreativne načine i zanimljive aktivnosti koje će djeci omogućiti da uživaju u prirodi i više se kreću.

Posebnu pažnju posvetili smo i ulozi roditelja u oblikovanju zdravih navika kod djece. Poznata influencerica i blogerica Petra Ninčević podijelila je svoje osobno iskustvo i savjete kako vlastitim primjerom potaknuti djecu na zdrav način života.

Evo što možete očekivati u ovom specijalu:

  1. Pravilna prehrana djece - Nutricionistica Sara Cobal otkriva najvažnije elemente zdrave prehrane i savjete za roditelje.
  2. Aktivnosti u prirodi - Pet aktivnosti koje će potaknuti djecu na boravak u prirodi i fizičku aktivnost.
  3. Poticanje djece na kretanje - Sedam načina kako motivirati djecu na svakodnevno kretanje i smanjenje sjedilačkog načina života.
  4. Uloga roditelja - Petra Ninčević dijeli svoje iskustvo i savjete kako svojim primjerom učiti djecu o važnosti zdravog načina života.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.