Native sadržaj 21. lipnja 2024.

Otkrijte nam koji kućanski posao rado preskačete i osvojite super ljetni paket

Foto: Unsplash

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Volite li gledati ASMR videa na TikToku u kojima netko čisti pećnicu, riba pločice u kupaonici te pokazuje  metodu brzog i efikasnog pranja prozora? Mi smo isto fanovi takvog sadržaja, no samo čišćenje... To nam je već manje zabavno od takozvanog Cleantoka.

Mali dio ljudi uživa u pospremanju. Za njih ono ima terapeutski učinak jer ih to opušta ili nadahnjuje. Dok za većinu ljudi, kućanski poslovi predstavljaju dosadnu obvezu koju bi vrlo rado prepustili nekom drugom. Međutim, uz nove tehnike čišćenja koje su lako dostupne preko društvenih mreža te uz nove generacije proizvoda i pametnih uređaja, čišćenje doma postaje brže i efikasnije. 

Koji je vama najmanje drag kućanski posao? Glačanje? Usisavanje? Slaganje posuđa u perilicu? Otkrijte nam i napišite razlog u anketi niže. Sretni dobitnici osvojit će odličan ljetni Electrolux paket koji sadrži: ručnik, 3 platnene vrećice i dvije zaštite protiv sunca za automobil. Sretno! 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.