Native sadržaj 29. svibnja 2024.

Najnježniji ručni radovi za mališane nastaju nadomak Zagreba, u Začretju

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U blizini Zagreba, u mjestu Začretju, nastaju najfinije stvari za mališane, i to u rukama vrijednih šivačica koje budno paze na ono što pripremaju za one najmanje i najosjetljivije.

Za naše najmlađe želimo samo najbolje. Vrijedi to u svakom pogledu i na svakom području, a jedna od stvari o kojoj itekako brinemo je ono što je, osim mame, najbliže našim mališanima – tkanina koja dodiruje njihovu nježnu kožu. Ne govorimo tu samo o dječjoj odjeći, na koju uvijek pazimo, nego o predmetima koji su također u neposrednoj blizini naših mališana, tik uz njihovu nježnu kožu.

Jeste li čuli za Bubaba by FreeON kolekciju? To je jedna jako lijepa priča koja je započeta i s veseljem se odvija nadomak Zagreba, u mjestu Začretje. Upravo tamo vrijedne ruke šivačica stvaraju predmete koji su namijenjeni najmlađima, ujedno brinući za njihovu udobnost i sigurnost. Njihov entuzijazam i trud može se osjetiti na svakom od tih nježnih predmeta.

 | Author: Promo Foto: Promo

Uz Bubaba by FreeON svaka je beba u najboljim rukama, pa si svaka mama može priuštiti toliko potreban odmor - odmor od razmišljanja i promišljanja čini li najbolje za svoju bebu. Jer uz ovu je liniju to stvarno tako i ova linija brine za mališane poput mame! Bubaba linija mamama na izbor nudi brojne važne predmete koje mame i mališani obožavaju. Tu su vreće za spavanje, ručnici, ogrtači, gnijezda za bebe, predivne i najnježnije tetra pelene… Ova divna i u svakom pogledu nježna linija trudi se olakšati i uljepšati život mamama i bebama, trudeći se da im bude što udobnije, te da budu što bezbrižniji.

 | Author: Promo Foto: Promo

Baš kao što mama čini za svoje dijete, Bubaba linija neprestano nudi inovativna i praktična rješenja koja su uvijek potrebna u roditeljstvu. I baš kao i mama, sva ta rješenja su nježna prema svojoj djeci, posebno zbog tog što su hipoalergena. Toplina kojom djecu obasipaju ovi proizvodi tako godi, i to u bilo koje doba godine – jer to nije ona toplina koja nam ljeti smeta.

 | Author: Promo Foto: Promo

Svi proizvodi ove linije nastali su u Hrvatskoj, a izrađeni su od pažljivo odabranih tkanina certificiranih materijala, koji zadovoljavaju Oeko-Tex 100 certifikat. To znači da ova linija ne sadrži štetne tvari i da je beba uvijek sigurna kad je čuva i pazi nešto iz Bubaba linije, a to je mamama najvažnije.

 | Author: Promo Foto: Promo

Ono što će svaka mama najprije zapaziti kad u ruke uzme bilo koji proizvod iz Bubaba by FreeON linije, jest da svaki izgleda baš kao – ručni rad. To je ono što će zasigurno oduševiti mnoge. Najmekše dekice, najposebnije ogradice za krevetiće, jastuci za dojenje, ukrasni jastuci – sve to odiše posebnošću kakvom može odisati samo ručni rad u koji je utkana ljubav i trud. A sve to nastaje u malenom mjestu Sveti Križ Začretje.

Novitetima u Bubaba liniji nema kraja, pa se tako vrijedne glave i ruke uvijek trude smisliti i proizvesti nešto novo što će oduševiti mame i umiriti bebe. Nova kolekcija ove linije koja je prošla kroz brižne ruke pažljivih šivačica donosi brojne nove proizvode za ugodne trenutke svake bebe. No, osim što se uvijek trude da proizvodi budu najkvalitetniji, tvorci linije Bubaba uvijek paze i na najnovije trendove, pa su tako ovi proizvodi i oku ugodni.

 | Author: Promo Foto: Promo

Posteljina s brojnim uzorcima, a uvijek iste kvalitete, bit će ukras svakom krevetiću, a uz nju će i snovi biti još malo ljepši. Mekoća i udobnost ovih tkanina garantira dobar san, koji svaka mama želi priuštiti svom djetetu – a malo i sebi, da budemo iskreni. Ta će posteljina ujedno biti i ukras svake sobe, baš kao i nevjerojatno simpatične ogradice za krevetiće. Raznim nježnim životinjicama i ukrasnim dezenima prvi je zadatak zaštititi malene glavice i ručice, ali ne možemo zanemariti činjenicu da su predivan ukras.

Što se izgleda tiče, ova linija nudi za svakog po nešto. Dok će neke mame posegnuti uvijek za plavom ili ružičastom bojom i motivima životinja, balona ili vlakova, druge će preferirati neutralne sive, s decentnim ukrasima. I svaka od njih pronaći će nešto u ovoj liniji. A ono što će mnoge oduševiti je činjenica da će jednake motive pronaći na gotovo svim potrepštinama za bebu. Tako će, na primjer, moći odabrati 'matchy-matchy' gnijezda za bebe, posteljine, jastuke za dojenje, foteljice – kako god ih kombinirali. Jer i ti su dodatci, koji rastu s bebom, važan ukras dječje sobe.

 | Author: Promo Foto: Promo

Gnijezdo za bebe savršen je kutak koji pruža sigurnost bebi i mami, u trenutcima kad mama nije odmah uz bebu. Može se koristiti kao prostor za spavanje, posebno ako beba spava s roditeljima, te pruža potrebnu sigurnost. Može poslužiti i za prematanje, odmor, vježbanje… I sve to u bojama i dezenima koji garantiraju da ćete pronaći nešto po svom ukusu.

 | Author: Promo Foto: Promo

Linija Bubaba by FreeON krije još brojne stvarčice koje će osvojiti mame svim svojim atributima. Tu je cijela linija za pranje i kupanje – rukavice, krpice, ručnici, ogrtači, kao i linija za siguran san – vreće za spavanje. Ma, zapravo, nema tog u ovoj liniji što mame neće poželjeti!

Sve proizvode iz ove linije možete potražiti u najbližoj trgovini Baby Centera ili na babycenter.hr.

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.